MEB'den Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezleri ile ilgili önemli duyuru

MEB), Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezleri ile ilgili önemli bir duyuruda bulundu. Ödemeler 3 gün içerisinde yapılması gerekiyor.

MEB'den Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezleri ile ilgili önemli duyuru
09 Şubat 2018 Cuma 14:33

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezleri ile ilgili önemli bir duyuru yaptı. Bugünki Resmi Gazete'de yayımlanan 2018 yılı Merkezi Yönetim Bütçe Uygulama Tebliğine göre ücretlerin yenilen belirlendiği belirtildi. Bu nedenle bakanlık, 7-8-9 Şubat tarihlerinde MEBBİS Engelli Birey Modülünde eğitim bilgi girişlerini onaylamış olan özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinin onaylarının silineceğini bildirdi.

Duyuruda ayrıca bakanlıktan onayları silinen özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinin  yeni ücretlere göre fatura onaylarını 9-10-11 Şubat 2018 tarihlerinde yapmaları gerektiği bildirildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ozlem - 6 yıl önce
Calısmak ıstıyorum rehabılısyon merkezınde uste ogretıci yada servıs elamanı