Kurtlar Vadisi Pusu 268.Bölüm fragmanı yayınlandı

Kurtlar Vadisi Pusu 268. bölümü yayınlandı. Kurtlar Vadisi Pusu 268. bölümü ile izleyiciyi yine ekrana kilitleyecek gibi gözüküyor. 267. bölümde mülteci konusunu işleyen dizide bu hafta macera kaldığı yerden devam edecek.

Kurtlar Vadisi Pusu 268.Bölüm fragmanı yayınlandı
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Kurtlar Vadisi Pusu 268. bölümü ile izleyiciyi yine ekrana kilitleyecek gibi gözüküyor. 267. bölümde mülteci konusunu işleyen dizide bu hafta macera kaldığı yerden devam edecek.

Her hafta aksiyon sahneleriyle ve işlediği konu ile izleyicileri ekrana kilitleyen dizi Kurtlar Vadisi Pusu,  22 Ekimde yayınlanacak yeni bölümde yeniden aksiyon dolu sahneler ile izleyicinin karşısına çıkacak. Dizinin başrollerini Necati Şaşmaz, Cahit Kayaoğlu, Defne Samyeli ve Ertan Saban'ın paylaştığı Kurtlar Vadisi Pusu aynı gün ve aynı saatinde, 22 Ekim Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D'de olacak.

KURTLAR VADİSİ PUSU 268.BÖLÜM FRAGMANI

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.