Van'da bombalı eylem yapacaklardı, imha edildi

Van şehir merkezinde terör eyleminde kullanılması planlanan bombalı araç, Gürpınar ilçesi kırsalında içindeki 2 teröristle etkisiz hale getirildi. Son dakika habere göre, Van Valiliği'nden yapılan açıklamada "Van il merkezinde eylem yapmak üzere yola çıkan bombalı araç, İl Jandarma Komutanlığımız tarafından düzenlenen operasyonla, içerisindeki 2 terör örgütü mensubu ile etkisiz hale getirilmiştir" denildi.

Van'da bombalı eylem yapacaklardı, imha edildi
21 Ağustos 2017 Pazartesi 20:59

Van’ın Gürpınar ilçesinde eylem yapmak üzere yola çıkan ve içerisinde 2 teröristin bulunduğu bombalı araç, jandarma ekipleri tarafından etkisiz hale getirildiği belirtildi.

Van Valiliğinden yapılan açıklamada, “İlimizde yapılan başarılı operasyonlar sonucunda büyük kayıplar veren PKK terör örgütüne bir darbe daha vuruldu. 21 Ağustos 2017 tarihinde Gürpınar ilçesi kırsalından Van il merkezinde eylem yapmak üzere yola çıkan bombalı araç, İl Jandarma Komutanlığımız tarafından

düzenlenen operasyonla, içerisindeki 2 terör örgütü mensubu ile birlikte etkisiz hale getirilmiştir. Vatandaşlarımızın huzuru ve güvenliğinin temini için bölgede operasyonlar devam etmektedir” denildi.

ERCİŞ'TE TERÖR YUVALARI YERLE BİR EDİLDİ

Van İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Erciş ilçesine bağlı Taşkapı Mahallesi Karakaya Yaylası kırsalında yürütülen operasyonda, PKK'lı teröristler tarafından kullanıldığı tespit edilen ve içerisinde el yapımı patlayıcı yapımında kullanılmak üzere hazırlanmış 5 mutfak tüpü ile yaşam malzemesinin bulunduğu 2 sığınak bulundu. Yaşam malzemeleri ile patlayıcılar olay yerinde imha edilirken, sığınaklar kullanılmaz hale getirildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.