Recep Akdağ'dan zayıflama reçetesi

​Sağlık Bakanı Recep Akdağ, kendinin kilo vermek için kullandığı yöntemleri ve neler yediğini açıkladı. İşte Recep Akdağ'ın beslenme şekli...

Recep Akdağ'dan zayıflama reçetesi
19 Ekim 2016 Çarşamba 14:10

Sağlık Bakanlığının "Her Gün 10 bin Adım" sloganı ile 10 kilo zayıflama sözü veren Sağlık Bakanı Recep Akdağ, asansör kullanmayan ve zaman zaman yürüyüş yaparak 2 haftada 2 kilo verdi. Recep Akdağ sabah, öğle ve akşam neler yediği hakkında açıklamalarda buludu.

Zayıflamak için diyet yapmadığını belirten Recep Akdağ, yediklerine sınırlama getirdiğini söyledi. Sabretmek gerektiğine vurgu yapan Akdağ şöyle konuştu:

"Yediklerime çok dikkat ediyorum, oldukça az yiyorum. Yemeyi çok seviyor olmasaydım zamanında kilo almazdım. Sabredip az yiyeceksiniz."

Sabah kahvaltısında tercihini Türk kahvaltından yana kullanan Akdağ, "Peynir, yumurta, birkaç zeytin yiyorum." ifadesinde bulundu. Üç öğünden fazla pek yemediğine değinen Akdağ, Öğlenleri genellikle hafif bir yoğurtla geçiriyorum. Akşam da biraz et ve sebze yiyorum. Ekmek ve tatlı hiç yemiyorum." diye konuştu.

Katıldığı programlarda asansör tercih etmeyen Akdağ, egzersiz ihtiyacını katıldığı hastane ziyaretlerinde gidermeye çalıştığını söyle açıkladı:

"Şehir gezilerine başlayınca özellikle hastane inşaatları ziyaretlerinde orada çok yürüme imkanım oluyor. Düzenli bir egzersiz programı başlatamadım ama hemen hemen her gün egzersiz yapmış oluyorum. Zaman bulsam Ankara'da da egzersiz yapmayı çok istiyorum. Bir yolunu bulup o on kiloyu vereceğim. Kilo verme olayı ilk zamanlarda çok hızlı olur. Baştan çok gider sonra biraz yavaşlar. Neticede, dört ayda 10 kiloya ulaşacağım."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.