Çocuklarının gözü önünde arkadaşının boğazını kesti

Şanlıurfa'da yaşayan Suriyeli mültecilerin arasında tartışma çıkınca Selamir El Raşid, arkadaşı Ahmet El Hamud'un boğazını keserek öldürdü.

Çocuklarının gözü önünde arkadaşının boğazını kesti
20 Ağustos 2016 Cumartesi 22:10

Şanlıurfa'da yaşanan cinayetin sebebinin alacak davası olduğu ortaya çıktı. Şanlıurfa'nın Hayati Harrani Mahallesi'nde sabaha karşı gelişen olay Ahmet El Hamud'un eşi ve çocuklarının gözleri önünde gerçekleşti. 
Fayans işçiliği yapan 2 çocuk babası Ahmet El Hamud evinde barındırdığı arkadaşı Selamir El Raşit ile sabaha karşı alacak meselesi nedeniyle tartıştı. Tartışmada öfkelenen Selamir El Raşit, üzerinde taşıdığı bıçağı çekip arkadaşı Ahmet El Hamud'un eşi ve çocuklarının gözü önüne boğazını kesti.

AMBULANSTA YAŞAMINI  YİTİRDİ
Ekiplerin olay yerine geldiği sırada ağır yaralı olan Ahmet El Hamud,ambulansla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Acil serviste tedaviye alınan Hamud, kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Ölen Suriyeli gencin cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Cinayeti işleyen amir El Raşit olay yerinden kaçtı ancak polis tarafından yakalanarak göz altına alındı. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.