Ankara'da okullar tatil oldu mu? - 26 Aralık 2018 Çarşamba

Ankara'da bugün başlayan kar yağışı aralıksız olarak devam ediyor. Ankara Valiliği tarafından bugün için kar yağışı ve buzlanmaya ilişkin uyarı yapılmıştı. Akşam saatlerinde yoğunluğunu artıran ve aralıksız devam eden kar yağışı sonrası en çok merak edilen konu yarın okullar tatil olacak mı? İşte detaylar...

Ankara'da okullar tatil oldu mu? - 26 Aralık 2018 Çarşamba
25 Aralık 2018 Salı 22:10

Ankara'da bugün etkisini gösteren kar yağışı aralıksız yağmaya devam ediyor. Ankara Valiliği bugün için kar yağışı ve buzlanmaya ilişkin duyuru yapmıştı. Valiliğin yaptığı duyuruda şu ifadelere yer verildi:

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden Yapılan Kar Yağışı ve Buzlanma Uyarısına İlişkin Basın Duyurusu

"Meteoroloji Genel Müdürlüğünce yapılan son değerlendirmelere göre, 25.12.2018 Salı günü ilimizde yağmur şeklinde başlayacak yağışın akşam saatlerine doğru kar yağışına dönüşeceği ve çarşamba günü sabah saatlerine kadar kuvvetli olacağı tahmin edilmektedir.

Kar yağışının ardından ilimizde hava sıcaklıkları bir süre gündüz vakitleri dâhil sıfır derecenin altında seyredeceğinden, kuvvetli kar yağışı ile kuvvetli buzlanma ve don olayının neden olabileceği olumsuzluklara karşı vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.  

Kamuoyunun bilgisine sunulur. "

26 Aralık 2018 Çarşamba günü Ankara'da okullar tatil mi?

26 Aralık 2018 Çarşamba okullar tatil mi? MEB ve Valilik tarafından kar tatili açıklaması yapıldı mı?

Kar yağışı Ankara'da etkisini göstermeye başladı. Meteoroloji tahminlerine göre Ankara'da 26 Aralık 2018 Çarşamba günü kar yağışı devam edecek. Sibirya soğukları tüm yurdu etkisi altına aldı. Geçtiğimiz hafta başlayan kar yağışı bazı bölgelerimizde gece boyunca devam edecek. Binlerce öğrenci okulların tatil olup olmayacağını merak ediyor.

VALİ AÇIKLADI YARIN OKULLAR TATİL EDİLDİ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hatice - 5 yıl önce
Hatice soy




Ben okula tatlı olsun
Avatar
Ayse - 5 yıl önce
İnsAllah tatildir sinava calisirim
Avatar
N - 5 yıl önce
Lütfen tatil yapppp
Avatar
iremsu - 5 yıl önce
ya nolur okullar tatil edilsin nolur yaaaa :(
Avatar
Melih Efe Can Demirs - 5 yıl önce
Canım valim okuları tatil yapın benim notum yırtıldı gidemem
Avatar
Melike nur - 5 yıl önce
İnşAllah okul tatildir yaaa test çözcem yaa
Avatar
Beril - 5 yıl önce
Okulları tatil yapın nütfen