ABD elçiliğinden Nevruz ile ilgili vatandaşlarına yeni uyarı

ABD Büyükelçiliği 20 Mart 2016 tarihinde gerçekleşecek Nevruz kutlamalarında vatandaşlarının terör eylemlerine karşı dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulundu. Büyükelçilik, resmi sitesinden yayınladığı mesajda özellikle Ankara, İstanbul, İzmir ve Adana şehirlerindeki yaşanabilecek terör saldırılarına karşı vatandaşlarının dikkat etmesi gerektiğini belirtti.

ABD elçiliğinden Nevruz ile ilgili vatandaşlarına yeni uyarı
19 Mart 2016 Cumartesi 18:22

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Büyükelçiliği Nevruz kutlamaları öncesinde resmi sitesinden vatandaşlarını uyaran yeni bir yazı yayınladı. Yazıda Nevruzkutlamaları sırasında olabilecek terör eylemleri konusunda vatandaşlarının dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulunuldu.

ABD Büyükelçiliği resmi sitesinden yapılan uyarıda, 17-21 Mart tarihlerinde yaşanabilecek olaylar dikkat çekti. Ankara, İstanbul ve İzmir gibi büyük şehirlerde Nevruz kutlamalarının 20 Mart tarihinde yapılacağı belirtilirken, bu sehirlerde yaşayan Amerikan Vatandaşlarının dikkat etmesi husununda uyarıda bulundu.

Uyarı metninde 20 Mart 2016 Pazar günü Diyarbakır'da yapılacak Nevruz kutlamalarında katılımın çok fazla olabileceği ifade edilirken, vatandaşların hükümet binaları, kalabalık alanlar ve ulaşım noktalarında meydana gelebilecek terör saldırılarına karşı dikkatli olmaları belirtildi.

ABD Büyükelçiliği Ankara, İstanbul, İzmir ve Adana şehirlerindeki istihbarat bilgilerinide resmi sitesinde yayımladığı mesaja ekledi. 

İşte ABD Büyükelçiliği'nin vatandaşlarına dikkatli olması konusunda yayınladığı o mesaj;

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.