Uşak Belediyesi'nden ABD'ye tepki! İşte o açıklama

Uşak Belediyesi ABD ile yaşanan krize tepkisiz kalmadı. Konuya dair sosyal medyadan açıklama yapıldı.

Uşak Belediyesi'nden ABD'ye tepki! İşte o açıklama
12 Ağustos 2018 Pazar 09:40

Türkiye ile ABD arasında yaşanan krize tepkiler gelmeye devam ediyor. Uşak Belediyesi’ne krize yönelik önemli bir adım attı. Bunu sosyal medyadan duyuran belediye açıklamasında "Bugün ülkemizin yaşadığı krizden sonra medya reklam planlamamızıdan Facebook, Google, Instagram, Twitter ve Youtube‘a ayırdığımız bütçeyi tamamen kaldırmış bulunmaktayız" denildi.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan da konuyla ilgili açıklamasında şunları dile getirdi.

"Ülkemizin üç yanı denizlerle, her tarafı düşmanlarla çevrili ama çalışmaya devam edeceğiz, yılmayacağız, başaracağız, kazanacağız. İstikrar devam edecek, Türkiye büyümeye devam edecek.
Tehditlere boyun eğmeyeceğiz. 17/25'te denediler olmadı. 15 Temmuz'da denediler olmadı. Şimdi de ekonomimiz üstünden taarruz başlattılar. Ne yapalım? Dolar 6 oldu diye teslim mi olalım? Boyun mu eğelim? Ülkenin anahtarını ABD'ye mi verelim? Bu ülkeyi eski günlerine götürmelerine müsaade etmeyeceğiz."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.