THY Ankara-Roma seferlerini başlattı! 60 yıl sonra...

THY Basın Müşavirliği'nden Ankara-Roma seferleri için açıklama geldi. Buna göre İtalya'da ilk seferini 1959 yılında Ankara-Roma hattı ile yapan THY, 60 yıl sonra iki ülke başkenti arasında yeniden sefer düzenliyor.

THY Ankara-Roma seferlerini başlattı! 60 yıl sonra...
17 Ekim 2018 Çarşamba 11:00

İtalya'da ilk seferini 1959 yılında Ankara-Roma hattı ile yapan THY, 60 yıl sonra iki ülke başkenti arasında yeniden sefer düzenlemeye başladı. THY Basın Müşavirliği konu hakkında açıklama yaptı.

Ankara-Roma seferleri, 7 Ocak 2019 itibarıyla haftada 2 frekans (pazartesi-perşembe) karşılıklı olarak planlanıyor. Sefere ait biletler satışa sunuldu. THY, İstanbul Atatürk Havalimanı (IST) çıkışlı Roma, Milano, Venedik, Pisa, Bolonya, Napoli, Katanya ve Bari, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan (SAW) ise Roma ve Milano noktaları olmak üzere İtalya'da toplam 8 noktaya yaz tarifesi boyunca haftada 131 uçuş gerçekleştiriyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.