Jagermeister Fiyat 2023 Güncel JAGER Fiyatı ( MİGROS - METRO- Carrefour EN İYİSİ)

Jagermeister Fiyatı kaç lira?, 2023 YENİ Alkol FİYATLARI ne kadar oldu?, migros jager fiyatları, bir çok kullanıcı google üzerinden Jagermeister fiyatlarını araştırmaktadır, Peki Jagermeister nereden nasıl alınır?, Jagermeister nasıl içilir?, Jagermeister En Çok hangisi tüketiliyor?, Jager almak için ne yapmak lazım, Jagermeister ile alakalı olarak tüm soruların cevabını sizler için hazırladık..

Jagermeister Fiyat 2023 Güncel JAGER Fiyatı ( MİGROS - METRO- Carrefour EN İYİSİ)
Kamusaati
Kamusaati
27 Aralık 2022 Salı 16:38

56 çeşit bitki ve baharattan elde edilen bir karışım olan içki, hazmı kolaylaştırıcı etkisi ve mide rahatsızlıklarını gidermesi ile ün yapmıştır. Bir kokteyl içkisi olarak da kullanılmaktadır. %35 alkol oranına ve koyu kahverengi bir renge sahiptir.

Jagermeister fiyat 2022 yılında ne kadar? Jagermeister 35lik kaç bardak? Jagermeister sarhoş eder mi? Jagermeister neyle içilir? Jagermeister alkol oranı ne kadar? gibi soruların cevabını yazımızda bulabilirsiniz. Jagermeister 2022 fiyatı aşağıda yer almaktadır.

Jagermeister Fiyat 2022

Jagermeister fiyatları 2022’de 35’lik, 50’lik ve 100’lük Jagermeister fiyatları tekel büfelerde, Migros ve Metro marketlerde ufak farklılıklar gösterebilir. İşte güncel Jagermeister Fiyatı 2022:

  • 35’lik Jagermeister Fiyatı: 269 TL
  • 50 lik Jagermeister Fiyatı: 370 TL
  • 70’lik Jagermeister Fiyatı: 498 TL
  • 100’lük Jagermeister Fiyatı: 704 TL
  • 100 lük Jagermeister Manifest Fiyatı: 1.120 TL

Mey grubuna gelen zamlardan sonra pek çok kişi Jager fiyatı ne kadar oldu araştırıyor. 1 Ocak 2023 tarihinden itibaren geçerli fiyat listesi açıklandı.

Jagermeister Nerede Satılır?

Jagermeister genellikle Migros, Metro market, Carrefour gibi belli başlı yerlerde satılmaktadır. Fakat Tekel büfe, bakkal gibi satış yerlerinde ise Jagermeister bulabilmek daha güç olabilir.

Jagermeister Neyle İçilir?

Şimdiye kadar denenmiş ve muhtemelen en iyisi olan Jagermeister neyle içilir? sorusuna iki farklı yanıt verilebilir. İlk ve en kolay olanı, fondip olarak içmektir. Shot bardağına jagermeister ile ağzına kadar doldurulup içilir. İkincisi ise Alman tarzı olarak Jagermeister ile bira içilebilir. Jagermesiter için kesinlikle soğuk tüketilmesi gerektiğini belirtelim.

Jagermeister Fiyat

Jagermeister Faydaları Nelerdir?

Jagermeister, Kräuterlikör adlı geleneksel bir Alman likörüdür. 56 çeşit bitki ve baharattan elde edilen bir karışım olan içecek, mide ağrılarını giderici ve sindirimi kolaylaştırıcı etkisi ile ünlüdür.

Jagermeister Alkol Oranı

Jagermeister alkol oranı %35‘tir ve koyu kahverengi bir renge sahiptir. Kokteyl içeceği olarak da kullanılır.

Jagermeister Nasıl Saklanır?

Dünyanın en çok tüketilen likörlerinden biri olan Jagermeister’in derin dondurucuda saklanması tavsiye edilir. Oda sıcaklığında değil, en ideal kabul edilen 4 ile -18 derece arasında tüketilmesi likörün aromasını ve tadını ortaya çıkarır.

  • Jagermeister likörü “Yagermayster” olarak telaffuz edilir.
  • Başlangıçta Almanlar tarafından üretildi. Üretiminde yaklaşık 56 farklı bitki ve baharat çeşidinin kullanılması ve karıştırılmasıyla elde edilir.
  • Genellikle kısa adı Jager olan tüketiciler tarafından söylenebilir.
  • Jagermeister alkol oranı %35 ile %40 arasındadır.
  • Genellikle shot şeklinde içildiği ve tadı öksürük şurubu gibi olduğu söylenir.


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
melisa - 1 yıl önce
geçen tekele gittim yoktu metrodan aldık teşekkürler