YÖK ve THY öğrenci biletleri için işbirliği yaptı

YÖK ve THY, öğrencilerin bilet alımını kolaylaştırarak öğrenci belgesi göstermeden yüzde 25 indiriminden yararlanabilmeleri için işbirliği yaptı.

YÖK ve THY öğrenci biletleri için işbirliği yaptı
06 Mart 2016 Pazar 11:24

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) ve Türk Hava Yolları arasında imzalanan protokol ile, öğrencilerin uçak bileti alımında öğrenci belgesi göstermeden yüzde 25'lik indirimden faydalanabilecek.

YÖK ve THY arasında imzalanan protokole göre THY, YÖK veri tabanına kayıtlı öğrencilerin bilgilerini doğrulama sistemi üzerinden kontrol edilerek öğrencilerin bilet alımlarını kolaylaştırdı.

YÖK ve THY yetkilerinden alınan bilgiye göre, 2014 yılında ve yükseköğretim kaydı bulunan 24 yaşını geçmemiş öğrencilere belge ibraz etmeleri karşılığında uçak bileti bedellerinde yüzde 25 indirimden yararlanan öğrenci sayısının 500 bini aşkın olduğu belirtildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.