ODTÜ'den KHK ile yerleştirilen öğrenciler için kayıt duyurusu

ODTÜ, resmi internet adreslerinden KHK ile üniversitelerine yerleştirilen öğrencilerin kayıt işlemleri için açıklama niteliğinde bir duyuru yayımladı. Söz konusu duyurunun detayları haberimizde;

ODTÜ'den KHK ile yerleştirilen öğrenciler için kayıt duyurusu
07 Ekim 2016 Cuma 16:04

Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nin, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığınca, 669 Sayılı KHK ile kapatılan Askeri Yükseköğretim kurumlarından yerleştirilen öğrenciler için kayıt duyurusu yayımladı.

Duyuruya göre, kayıt işlemleri için öğrenciler 6-10 Ekim 2016 tarihleri arasında şahsen başvuruda bulunabilecek. Ayrıca öğrencilerden temin edebildikleri taktirde;
*Transkript ve ders intibak işlemlerinin yapılabilmesi için ders içerikleri
*Lise diploması fotokopisi
*Nüfus Cüzdanı fotokopisi de isteniyor.

Yerleştirilen öğrencilerin kayıtları Hazırlık Sınıfına yapılacak olup tüm öğrenci adaylarının lisans programına başlayabilmeleri için Hazırlık Sınıfından muafiyet hakkı elde etmeleri veya ODTÜ İngilizce dil yeterliliğini sağladıklarına dair belge sunmaları gerekiyor.
 
KHK ile Kapatılan Askeri Yükseköğretim Kurumlarından yerleştirilen tüm öğrenciler aşağıda tarih ve saati belirtilen İngilizce Yeterlik Sınavına girecek.
 
İngilizce Yeterlik Sınavı: 11 Ekim 2016 Salı günü saat 10.00 ve 14.00’te olmak üzere iki oturumda gerçekleştirilicek olup sınav saatinden yarım saat önce sınav salonunda hazır bulunulması gerekiyor.
 
Seviye Tespit ve Yerleştirme Sınavı: 13 Ekim 2016 Perşembe günü saat 10:30’da tek oturumda gerçekleştirilicek olup sınav saatinden yarım saat önce sınav salonunda hazır bulunulması gerekiyor.

Üniversite tarafından yapılan duyurunun detaylarını görebilmek için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.