Ahmet Hakan Saldırıya Uğradı

Gazeteci Ahmet Hakan evine giderken uğradığı saldırı sonucu hafif şekilde yaralandı.

Ahmet Hakan Saldırıya Uğradı
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Dün gece CNN Türk'te programından sonra evine giden Gazeteci Ahmet Hakan Şişli'deki evinin önünde dört kişinin saldırısına uğradı. Yüzüne çok sayıda darbe alan Ahmet Hakan Amerikan Hastanesi'ne kaldırıldı. Ayrıca Hakan'ın göğsüne de zarar verilecek biçimde saldırıldığı bildiriliyor.

Bölgede gözaltına alınan üç kişinin saldırı şüphelileri olarak sorgulandığı bildirilirken olay yeri ve hastanede de çok sayıda gazeteci toplandı. Gözaltına alınan şahısların Asayiş Şube'de sorgulandığı bildiriliyor.

 Hürriyet Gazetesi Genel yayın Yönetmeni Sedat Ergin de hastaneye gelerek yetkililerden bilgi aldı. Hastane önünde basına açıklamalarda bulunan Sedat Ergin, gazetelerinin uğradığı saldırıları ve Hakan'a yapılan tehditleri hatırlattı. Gazetecilerin can güvenliklerinin olmadığını söyleyen Ergin, Hakan'a yapılan saldırının göz göre göre geldiğini ifade etti.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.