Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Akademik Personel Alacak

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi akademik personel alımı yapmak için ilan verdi. Öğretim üyesi ilanında adaylar için genel ve özel şartlarla birlikte başvuru tarihi, yeri de paylaşıldı.

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Akademik Personel Alacak
19 Mart 2018 Pazartesi 17:51

Akademik personel alımı için ilan veren üniversiteler arasında Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'de bulunuyor. İşte üniversitenin başvuru şartları, gerekli belgeleri ve başvuruya dair detayları... 

İlanda başvuru için aranan özel ve genel şartlara yer veren üniversite, son başvuru tarihinin 2 Nisan 2018 tarihi olduğunu bildirdi.

Aranan genel şartları taşıyan adaylar bu tarihe kadar birde alınacak birime göre özel şartları taşıması gerekiyor. 

Adayların, 657 Sayılı Kanun'un 48. maddesinde belirtilen şartları taşımaları, 2547 Sayılı Kanun'un 5772 sayılı Kanun'la değiştirilen 23. ve 26. maddelerinde belirlenen asgari koşulları sağlamış olmaları, Yabancı Ülkelerden alınan Diplomaların Üniversitelerarası Kurulca Denkliğinin onaylanmış olması ve belgelendirilmesi gerekiyor. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.