Kırklareli Üniversitesi 14 Akademik Personel Alacak - 21 Mayıs 2018

Kırklareli Üniversitesi, 21 Mayıs 2018 tarihli akademik personel alımı için ilan veren üniversiteler arasında bulunuyor. Detayların anlatıldığı ilanda başvuru tarihi, yeri, aranan şartlar tek tek açıklandı.

Kırklareli Üniversitesi 14 Akademik Personel Alacak - 21 Mayıs 2018
21 Mayıs 2018 Pazartesi 13:32

Kırklareli Üniversitesi, DPB'de yayımlanan 21 Mayıs 2018 tarihli öğretim üyesi alım ilanında ayrıntıları adaylarla paylaştı. 4 Haziran 2018 tarihinde başvurular sona erecek. İşte başvuru tarihi, yeri, aranan şartların yer aldığı ilandaki açıklama:

Üniversitemiz biriminde açık bulunan ve aşağıda bölümleri/anabilim dalları ile unvan ve koşulları belirtilen kadrolara 2547 sayılı Kanun’un ilgili maddeleri ile 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesi, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği ve Üniversitemiz Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriterleri’ne göre öğretim üyeleri alınacaktır.

Başvurular ilgili Birime şahsen yapılacak olup, posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

İlan yayımlandığı tarih itibariyle 15 gün geçerli olup; tüm bilgiler Üniversitemiz http://pdb.klu.edu.tr/ adresinde yer almaktadır.

Kırklareli Üniversitesi 14 Akademik Personel Alım İlanı için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.