WhatsApp ücret almamaya başladı!

WhatsApp bundan sonra asla ve asla ücret almayacak olduğunu bildirdi.

WhatsApp ücret almamaya başladı!
19 Ocak 2016 Salı 23:36

WhatsApp bundan sonra asla ve asla ücret almayacak olduğunu bildirdi.

SMS'e para vermeden mesaj alışverişi sağlayan platformlar arası mobil mesajlaşma uygulaması WhatsApp artık tamamen ücretsiz oldu. iPhone, BlackBerry, Android, Windows Mobile, Symbian, Nokia platformlarında sunulan uygulama sayesinde internet üzerinden ücretsiz mesaj gönderilebiliyor. İnternet veri paketi kullanılarak çekilen mesajların, kullanıcıya herhangi bir maliyeti yok.

WhatsApp Messenger'ın dünya genelinde 1 milyarın üstünde kullanıcısı bulunuyor. Dünyanın en yaygın kullanılan mesajlaşma uygulaması WhatsApp , yeni kullanıcılarından bir yılın sonunda talep ettiği 0.99 centlik (ortalama 3 TL) üyelik ücretini iptal etti.

2014 yılının Şubat ayında Facebook tarafından satın alınan WhatsApp Messenger uygulamasındaki paralı üyeliğin kaldırıldığına dair açıklama yapan şirket, bankalar ve havayolları müşterilerinin WhatsApp üzerinden konuşabileceği bir sistem üzerinde çalıştıklarına dikkat çektiler. Facebook, WhatsApp’ı 19 milyar dolara satın almıştı.

Mesajlaşma haricinde WhatsApp kullanıcıları gruplar oluşturarak, birbirlerine sınırsız görüntü, video ve ses mesajları gönderebiliyor. 


Etiketler; #WhatsApp
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.