MHP Kurultayı 18 Mart'ta

Milliyetçi Hareket Partisi kurultay tarihi belirlendi. 18 Mart tarihinde MHP yönetimi belirlenecek.

MHP Kurultayı 18 Mart'ta
10 Kasım 2015 Salı 06:28

 Bir süredir tartışmaların odağında olan isim Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli'nin koltuğunu yeni bir yöneticiye devredeceği düşüncesi tartışılıyordu. Seçim sonrasında MHP'deki iç ve dış tartışmalar Devlet Bahçeli'nin koltuğunu bırakmasına odaklanıyordu. 

Konuyla ilgili Milliyet'te yer alan bir analize göre Devlet Bahçeli ve kurmayları partilerinin bölünmesi gibi bir durumun yaşanmasını isteyen bazı kesimleri tespit etti. Bu durumun önüne geçmek isteyen Devlet Bahçeli ve ekibi yeni yönetimin belirlenmesi için 18 Mart tarihini koydu. Yapılan tartışmalara son verecek olan kurultay ile MHP yeni yönetimi kamuoyuna duyurulabilir. 

Devlet Bahçeli'nin 40 vekil kaybını siyasi başarısızlık olarak değüerlendiren parti içi siyasi hasımları kendisinin görevi bırakması gerektiğini uluorta olmasa da parti organlarında dile getirmekteydi. Yapılacak kurultayla farklı seslerinin önünün alınması amaçlanacak.

Kaynak: Milliyet


Etiketler; #mhp kurultayı
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.