Binlerce DGS adayı AÖF mağduru oldu

DGS başvuruları dün sona erdi ve Anadolu Üniversitesi henüz sonuçları açıklamadı. mezun olacak önlisanslar mağdur oldu. Peki DGS'ye başvuramayan AÖF mağdurları ne yapacak?

Binlerce DGS adayı AÖF mağduru oldu
14 Haziran 2016 Salı 13:51

Gaçtiğimiz hafta sonunda Anadolu Üniversitesi AÖF sınavaları gerçekleştirildi. Anadolu Üniversitesinin sonuçları açıklamaması nedeniyle binlerce önlisans öğrencisi mağdur oldu. 

31 Mayıs tarihinde başlayan Dikey Geçiş Sınavı (DGS) başvuruları 13 Haziran Salı günü sona erdi. AÖF'de okuyan mezun konumundaki önlisans öğrencileri, sınav sonuçlarının açıklanamaması nedeniyle DGS'ye başvuruda bulunamadı. AÖF sınav sonuçlarını bugün açıklasa bile iş işten geçti ve binlerce kişi DGS başvurularını kaçırdı. 

ÖSYM ve Anadolu Üniversitesi'nin bu plansız izlenmiş sistemi nedeniyle mağdur öğrenciler, şimdi merakla nasıl bir düzenleme getirileceğini bekliyor. 


Etiketler; #dgs #aöf
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.