2017 LYS-4 Coğrafya, Felsefe ve Din Kültürü Soru ve Cevapları

ÖSYM tarafında gerçekleştirilen 2017 LYS-4 Sosyal Bilimler Testi oturumu sona erdi. Sınavdan çıkan adaylar, LYS Coğrafya, Felsefe ve Din Kültürü soru ve cevaplarını merak ediyor. Peki 10 Haziran LYS sınavı nasıldı, hatalı soru var mı? Sosyal Bilimler Testi aday ve uzman görüşlerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

2017 LYS-4 Coğrafya, Felsefe ve Din Kültürü Soru ve Cevapları
10 Haziran 2017 Cumartesi 12:30

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) Sosyal Bilimler Oturumu sona erdi. 10 Haziran 2017 tarihinde başlayan sınavda adaylar 44 Tarih, 14 Coğrafya, 24 Felsefe ve 8 Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Sorularına yanıt verdi. Sınavdan çıkan adayları LYS-4 Sosyal Bilimler soru ve cevaplarını tartışıyor.

Yüzbinlerce Öğrenci LYS-4 Sosyal Bilimler Sınavında toplam 90 soruya yanıt verdi. Adaylar, 44 Tarih, 14 Coğrafya ve 8 Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Sorularını çözdü. Adaylar Felsefe grubundan ise, 8 Psikoloji, Sosyoloji ve Mantık sorularına yanıt verdi. Sınavdan çıkan adaylar soru ve cevapları merak ediyor. ÖSYM LYS Soru ve Cevaplarını henüz yayınlamadı. 

Sınavdan çıkan adaylar sosyal medya üzerinden LYS Sosyal Bilimler Sorularını tartışıyor. Tarih, Coğrafya, Felsefe ve Din Kültürü Sınavı soru ve cevapları ile ilgili yorumlara haberimizden ulaşabilirsiniz.

2017-Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS-4, LYS-1, LYS-2, LYS-5, LYS3) Temel Soru Kitapçığı ve Cevap Anahtarı

2017 LYS COĞRAFYA SINAVI NASILDI? LYS COĞRAFYA YORUMLARI, UZMAN DEĞERLENDİRMELERİ

2017 LYS Coğrafya soruları ile ilgili birçok öğrencinin ve öğretmenin görüşünü aldık. Genel olarak bu yıl LYS coğrafya sınavının kolay geçtiğini belirten adaylar çoğunlukta. Ancak bazı öğretmenler Coğrafya sınavı sorularının her sene olduğu gibi orta zorlukta olduğunu, soruların çoğunun rahatlıkla yapılacağını ancak bazı soruların da seçici olduğunu dile getirdi. 

LYS Felsefe Soruları Nasıldı, hatalı soru var mı?

Adaylar LYS-4 Sosyal Bilimler Testi'nde 32 Felsefe sorusuna yanıt verdi. Elbette Felsefe soruları genelde adaylar için zor olmuştur. Ancak şunu belirtmeliyizki Felsefe soru ve cevapları her yıl kolay soruluyor. LYS'de çalışan adayların kesin net gözüyle baktığı LYS sorularında henüz hatalı bir soru gözükmüyor. Sizlerde sayfa sonunda yer alan bağlantıya tıklayarak, LYS-4 Sosyal Bilimler ile ilgili görüşlerinizi paylaşabilirsiniz. 

LYS-4 ile ilgili görüşleriniz paylaşmak için TIKLAYINIZ

LYS Tarih Sou ve Cevapları, Uzman Yorumları için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Meryem - 7 yıl önce
Bence asgari yada hiç geliri olmayan ailelerin çocuklarına öncelik verilmelidir hatta iyi olanın emeğinin karşılığı verilmelidir öğretmen çocuklarının değil
Avatar
fatma ah yalan dünya - 7 yıl önce
ya meryem sana katılıyorum ya bune ya Allah aşkına
Avatar
Ezgi - 7 yıl önce
Size katılıyorum kızlar