Bursa'da patlama oldu! Kapalı Çarşı Ulu Camii girişindeki patlamada canlı bomba şüphesi!

Bursa'da patlama oldu. Bu akşam saatlerinde Bursa Ulu Camii tarafındaki Kapalı Çarşı girişinde 17.25'te patlama meydana geldi. Patlamada yaralıların olduğu gelen bilgiler arasında. Bursa patlamasında yaralıların olduğu gelen bilgiler arasında. Detaylar haberimizde...

Bursa'da patlama oldu! Kapalı Çarşı Ulu Camii girişindeki patlamada canlı bomba şüphesi!
27 Nisan 2016 Çarşamba 18:40

Bursa'da patlama meydana geldi! Bursa şehir merkezindeki Kapalı Çarşı'nın Bursa Ulu Camii girişinde bir patlama meydana geldi. Patlamada yaralananlar olduğu gelen bilgiler arasında. 

Bursa'da patlama yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye aracı sevk edildi. Yaralıların olduğu gelen bilgiler arasında.

Patlamada 1 kişinin öldüğü, 17 kişinin de yaralandığı gelen bilgiler arasında.

Patlamanın bir terör saldırısı olup olmadığı tam olarak bilinmiyor. Canlı bomba olma ihtimali üzerine duruluyor. 

1 kişinin hayatını kaybettiği gelen bilgiler arasında. Hayatını kaybeden kişinin bir kadın ve canlı bomba ihtimali üzerine duruluyor.

BURSADA PATLAMA

Olay yerinde ikinci bir patlamanın olmasını engellemek amacıyla polis ekipleri hemen olay yerine sinyal kesici olarak bilinen jammer araçları getirdi. Öte yandan bölgede Ulu Camii'ye çıkan yollar trafiğe kapatıldı ve geniş güvenlik önlemleri alındı.

Bursa patlamasıyla ilgili ayrıntılar geliyor...

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
defne - 8 yıl önce
teog çok zordu