Bursa Ulucami'de gerçekleşen patlama canlı bomba eylemi mi?

Bursa Ulucami yakınlarında saat 17.25 sıralarında büyük bir patlama meydana geldi. Patlama sonrasında 1 kişi olürken 10 kişi yaralandı. Peki Bursa'nın en işlek caddesinde gerçekleşen bu patlamanın nedeni canlı bomba saldırısı mı? Detaylar haberimizde.

Bursa Ulucami'de gerçekleşen patlama canlı bomba eylemi mi?
27 Nisan 2016 Çarşamba 18:48

Bursa Kent Merkezi Ulu cami yakınlarında saat 17.25'te patlama meydana geldi. Büyük bir gürültü ile patlama meydana gelirken, ilk belirlemelere göre 1 kişi yaşamını yitirdi, 10 kişi de yaralandı. Peki Bursa'da yaşanan patlamanın nedeni canlı bomba mı?

Bursa Ulucami'nin batı kapısında meydana gelen patlamada 1 kişi yaşamını yitirdi. Emniyet kaynaklarından edinilen bilgiye göre patlamayı gerçekleştiren şahsın 25 yaşında bir kadın olduğu belirtildi. 

Patlamanın şiddetiyle çevre dükkanların camları parçalanırken, bölgeye çok sayıda ambulans sevkedildi. Canlı bomba olduğu belirtilen 25 yaşındaki kadının Ulucami batı duvarının olduğu bölgede patlamayı gerçekleştirdiği ve vücudunun parçalandığı bildirildi. ŞEhrin en kalabalık yerlerinden birisi olan Ulucami etrafında polis incelemelere başladı. Ayrıca patlama öncesinde çevrede 2 şüphelinin olduğu ve farklı yönlere kaçtığı iddia edilirken, polisin, bölgeden kaçan 2 kişiyi aradığı öğrenildi. 


 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.