Ankara Kızılay AVM'de intihar vakası, sevgililer canına kıydı, intihar edenlerin görüntüleri

Akşam saatlerinde Ankara Kızılay AVM'nin 8. katından el ele tutuşarak atlayan Yunus Ö. ve Melisa A. isimli genç sevgililer intihar etti. Üzerinden kimlik çıkmayan gençlerin biri tarafından mı itildiği yoksa intihar mı ettiği belirsizliğini koruyor. Polis ekipleri incelemelerini sürdürüyor. Ankara Kızılay AVM binasından atlayarak intihar eden gençlerin isimleri neler?

Ankara Kızılay AVM'de intihar vakası, sevgililer canına kıydı, intihar edenlerin görüntüleri
16 Şubat 2016 Salı 20:41

Ankara'nın göbeğinde bulunan ve geçtiğimiz yıl hizmete açılan Ankara Kızılay AVM 15 Şubat akşamı garip bir intihar girişimiyle sarsıldı. Görgü tanıklarının ifadesine göre bir çift el ele tutuşarak AVM'nin 6. katından (8. kat olduğunu iddia edenler de var) kendilerini zemine doğru bıraktılar. Zemine düşen çift düştükleri anda feci şekilde can verdi. 

Alınan bilgiye göre Ankara Kızılay'da GMK Bulvarı ve Atatürk Bulvarı'nın kesiştiği köşede bulunan ve Kızılay'dan mahkeme kararıyla alınarak AVM yapılan Kızılay AVM'de yemek katında bir süre oturan  çift daha sonra el ele tutuşarak 8. kattan aşağı atladı. 

İddiaya göre, Yunus Ö. (16) ile Melisa A. (16) isimli gençler henüz bilinmeyen bir nedenle ele ele tutuşarak korkulukların üzerine çıkarak, bir anda kendilerini boşluğa bıraktı. Olayın ardından Ankara Kızılay AVM ziyaretçilere kapatıldı ve geniş güvenlik önlemleri alındı. Olayın hemen ardından Ankara Kızılay AVM binasına gelen aileler gözyaşlarına engel olamadı. 



Çiftin yere çakılma anını gören onlarca kişi şok geçirdi. Güvenlik görevlileri hemen sağlık ekiplerine haber verdi ancak gelen sağlık ekipleri iki genç sevgilinin hayatını kaybettiğini belirledi.  Cesetlerin üzerinden kimlik ise çıkmadı. 


Görgü tanıkları genç çiftin çantalarını bıraktıktan sonra korkuluğa çıkıp atladığını belirtti.

Ankara'nın göbeği Kızılay'da bulunan bir alışveriş merkezinde, üzerinden kimlik çıkmayan iki genç, 6'ncı kattan atlayarak intihar etti. Zemine düşen genç çift, olay yerinde feci şekilde can verdi.



Alınan bilgiye göre, Kızılay'da bulunan bir alışveriş merkezine akşam saatlerinde gelen iki genç, kafe ve restoranların bulunduğu 6'ncı kata çıktı. Henüz bilinmeyen bir nedenle ele ele tutuşarak korkulukların üzerine çıkan genç çift, bir anda kendilerini boşluğa bırakarak intihar etti. İki genç, AVM'de bulunan vatandaşların gözleri önünde beton zemine çakıldı.


Görevlilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, genç kadın ve erkeğin hayatını kaybettiğini belirledi. Ardından polis ekiplerini bekleyen görevliler, cesetlerin üzerine karton kağıt örttü. Yapılan incelemede cesetlerin üzerinden kimlik çıkmadığı öğrenildi.



Restoran katında bulunan bir görgü tanığı, genç çiftin çantalarını kenara koyarak bir anda korkuluklara çıktığını ve atladığını söyledi.

Öte yandan bir grup görgü tanığı olay yerinde kavga çıktığını kavga sonrasında böyle bir olay yaşandığını belirtti. Emniyet ekipleri inceleme yapmaya devam ediyor.



Sosyal medyada olayla ilgili yapılan yorumlar ise şöyle:

"Halen dizlerimin zangır zangır titreyip eve gelemememe sebep, yaklaşık 2saat önce tanık olduğum olay. arkadaşımla beraber metro girişinden teknosada işimiz olduğunu düşünerek zemin kata girdik. asansör bekliyoruz, öyle bir ses geldi ki. birinin üzerine bir şey düştü ya da mağazalardan cam kırıldı vs zannettik taa ki arkamızı dönene kadar. 10metre arkamızda başından kanlar akan beyni dağılmış bir kız yatıyordu. çığlıklar, insanlar.. titremeye başladım acaba öldü öldü mü diye düşünürken bir çift daha ayak gördüm aynı şekilde, erkek.. kızın öldüğü belliydi sanki ama erkek daha iyi gibiydi on dakika geçti ikisinin de üzeri örtüldü. bazı vatandaşlar üzülmek, en azından gözlerinin dolması yerine kızın fotoğrafını çekme çabalarındalardı. halen titriyor ellerim. şimdi haberlere bakıyorum sürekli, intihar denmiş, üzerlerinden kimlikleri de çıkmamış. ahh bee nasıl güzeldiniz nasıl güzel. şimdi ne yapacaklar anneniz, kardeşleriniz, sevdikleriniz. neden bu eziyeti yaptınız sevdiklerinize. hayat zaten çok kısa neden daha da kısalttınız. mis gibi gençlersiniz. hiç tanımayanlar saatlerdir ağlıyor sizin için. allah ailesine sabırlar versin. kızılay avm mi? önünden geçmem bundan sonra. alt üst etti bugün beni."

KIZILAY AVM İNTİHAR GÖRÜNTÜLERİ


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
esra - 8 yıl önce
Kız eroyin bağimlisiymis yunus arkadasmin akrabasi kiz intihar edicekmis yunusda onu durdurmak icin gitmis kiz elini tutmus yunus engel olmaya calismis atlamasin diye ama kiz birakmamis onuda zorla tutmus .ve sonrasini biliyosunuz .
Avatar
Gd - 7 yıl önce
Merdiven fen iniyodum
Avatar
Hazel - 3 yıl önce
Esra bana