Ankara Kızılay AVM'nin üst katından atlayarak intihar eden Yunus Ö. toprağa verildi

Dün akşam saatlerinde Ankara Kızılay AVM'nin 8. katından el ele tutuşarak intihar eden iki lise öğrencisinden Yunus Ö. ailesi tarafından gözyaşlarıyla toprağa verildi. Kızılay AVM'de intihar eden Çankaya Sivil Havacılık Lisesi öğrencisi Yunus Ö. henüz 10. sınıf öğrencisiydi.

Ankara Kızılay AVM'nin üst katından atlayarak intihar eden Yunus Ö. toprağa verildi
16 Şubat 2016 Salı 22:19

Ankara, güne iki liseli aşığın Ankara Kızılay AVM binasındaki tüyler ürperten intiharı ile uyandı. Birbirini seven Yunus Ö. ve Melisa A. Ankara Kızılay AVM'nin 8. katından el ele tutuşarak boşluktan aşağı atladı. Hızla yere çakılan lise öğrencisi Yunus Ö. ve Melisa A. düştükleri yerde feci şekilde can verdi. 

Kızılay ABM güvenlik görevlilerinin sağlık ekiplerine ve polise haber vermesi sonucu hemen olay yerine intikal eden polisler AVM'yi tamamen boşalttı. İki gencin cansız bedeni yapılan olay yeri incelemeden sonra ailelerine teslim edildi. 

Ankara Çankaya Sivil Havacılık Lisesi 10. sınıfta okuyan Yunus Ö. bugün Ankara İvedik Karşıyaka mezarlığında arkadaşlarının, öğretmenlerinin ve ailesinin katıldığı cenaze namazından sonra gözyaşlarıyla toprağa verildi.  



Yunus Ö.'nün sevenleri uzun süre tabutunun başında göz yaşı döktü.


Ölüm haberi ailelerine ulaştığı anda aileleri, arkadaşları ve öğretmenleri hemen Keçiören Adli Tıp Morgu'na gitti. İntihar eden çiftin arkadaşları ikilinin sevgili olmadıklarını, yalnızca arkadaş olduklarını iddia etti. 
 
 1 hafta önce arkadaşlarıyla birlikte doğum gününü kutlayan Melisa A.'nın ise memleketi Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde yarın toprağa verileceği öğrenildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.