EBA, şiir, çizgi ve kadraj yarışması başvuru tarihi uzatıldı

MEB EBA tarafından düzenlenen öğretmenlerin ve öğrencilerin katıldığı EBA şiir, çizgi ve kadraj yarışmalarının başvuru tarihleri uzatıldı. PEki EBA yarışmaları başvuruları ne zaman sona erecek? İşte detaylar.

EBA, şiir, çizgi ve kadraj yarışması başvuru tarihi uzatıldı
06 Kasım 2016 Pazar 15:45

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB)  Eğitim Bilişim Ağı (EBA) yarışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Öğretmen ve öğrencilerin sanatsal, kültürel ve bilimsel yeteneklerini ve meraklarını geliştirme ve destek olma amacıyla düzenlenen yarışmaların Türkiye'de yaşanan durumlardan dolayı değişikliğe gidildiği ifade edildi. 

MEB tarafından yapılan bilgilendirme yazısında, "Öğretmen ve öğrencilerin sanatsal, kültürel ve bilimsel ilgilerini geliştirme ve destek olma fikrinden hareketle sürdürdüğümüz EBA yarışmalarında, ülkemizin içinde bulunduğu olağanüstü durum göz önünde bulundurularak değişikliklere gidilmiştir. Ödül sayısı ve miktarlarla ilgili yapılan değişikliklere yarışma şartnamelerinden ulaşabilirsiniz.

Ayrıca sizden gelen talep ve öneriler gözönünde bulundurularak yarışma başvuruları 31 Aralık 2016 tarihine kadar uzatılmıştır.

Eserlerinizi bekliyoruz." denildi.

Önemli bilgi: “15 Temmuz ve Şehiter” konulu fotoğraf yarışması’nın, sizden gelen öneri ve talepler doğrultusunda Resim Yarışması olarak devam etmesine karar verilmiştir." 

EBA, Resim, Kadraj ve Çizgi yarışmaları için başvurular 31 Aralık 2016 tarihine kadar uzatıldığı açıkladı. 

EBA Resim Yarışması “15 Temmuz ve Şehitler”

"15 Temmuz ve Şehiter” konulu fotoğraf yarışması’nın, sizden gelen öneri ve talepler doğrultusunda Resim Yarışması olarak devam etmesine karar verilmiştir.

Ülkemizde yaşanan hain darbe girişiminin ardından milletimizin ortaya koyduğu asil duruş, demokrasiye sahip çıkan can siperane savunuşu, millet olma, bir olma arzusu EBA yarışmalarında resim sanatı ile şekil bulacaktır.

Yarışmayla öğretmen ve öğrencilerimizin milli irade, demokrasi, vatan, ordu- millet, şehadet, ilk kurşun, kahramanlık, bayrak konularına resim yoluyla bakış açıları yansıtılacaktır.

Ayrıntılı bilgi için TIKLAYINIZ

EBA-Çizgi 2. Karikatür Yarışması

“Mülteciler ve Kardeşlik” konulu EBA-Çizgi 2. Karikatür Yarışması’nın başvuruları 31 Aralık 2016 tarihine kadar uzatılmıştır.

Yarışmaya resmi ve özel okullarda görev yapan tüm öğretmenler ile ortaokul ve lise öğrencileri katılabilir.

Ayrıntılı bilgi için TIKLAYINIZ

EBA Kadraj 3. Fotoğraf Yarışması

EBA Kadraj 3. Fotoğraf yarışması’nın bu seneki konusu “Çocuk ve Oyun”

Yarışmamızın seçici kurulu ARA GÜLER başkanlığında, HARUN TAN, İZZET KERİBAR, KAMİL FIRAT, Prof. Dr. LEVEND KILIÇ, MERİH AKOĞUL ve REHA BİLİR 'den oluşuyor.

“Çocuk ve Oyun” Konulu fotoğraf yarışması’nın başvuruları 31 Aralık 2016 tarihine kadar uzatılmıştır.

Ayrıntılı bilgi için TIKLAYINIZ

Yarışmalara Başvuru için TIKLAYINIZ


Etiketler; #eba #EBA şiir
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.