Avusturya'nın pes dedirten Türkiye afişi!

Darbe girişiminin ardından Avusturya'nın başkentinde bulunan Viyana Havalimanı'nda Türkiye ile ilgili afişi pes dedirtti.

Avusturya'nın pes dedirten Türkiye afişi!
31 Temmuz 2016 Pazar 15:32

15 Temmuz darbe girişiminin ardından Avusturya Dışişleri Bakanı Kurz açıklamasında Türkiye'yi suçlayan ifadeler kullanırken, darbe girişimine ve darbecilere ise tek laf etmezken Avusturya'nın Wiener Neusttadt şehrinde de darbe girişimine karşı çıkanların evlerine ve balkonlarına Türk bayrağı asması yasaklanmıştı.

Şimdi de Avusturya'nın başkentinde bulunan Viyana Havalimanı'na pes dedirten Türkiye için afiş asıldı. Havalimanı'na asılan afişte "Türkiye tatili ile sadece ERDOĞANI destekliyorsunuz, gitmeyin!" azısına yer verildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Turkiyem bayragim canim benim - 8 yıl önce
Hic kimse dost deyil o belli oldu bu devlet bu millet bu bayrak dusmuycek kimse bizim milletimizin iyy oldugunu istemiyor bu belli buyle zamanda cikar kimin ne renk oldugu hepsinin rengi cikti turkiye buyuyor kimse bunu hazmedemiyor bunlar cana kaleyi unutmadi unutamiycak bizi kimse bolemez biz vatan devlet millet bayrak seven milletiz bunu herkes gordu sehitler olmez vatan bolunmez sen ben yok turkiye var