Muhaliflere giden mühimmat IŞİD'in eline mi geçti?

IŞİD yayımladığı görüntülerle Türkiye ve bazı ülkelerden muhaliflere geldiği iddia edilen mühimmatı ele geçirdiklerini duyurdu.

Muhaliflere giden mühimmat IŞİD'in eline mi geçti?
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Twitter başta olmak üzere sosyal medyayı en etkin şekilde kullanan terör örgütü IŞİD yeni görüntüler yayımladı. Ortaya çıkan görüntülere çeşitli silah ve mühimmata yer verilirken bahsi geçen mühimmatın Türkiye ve Suudi Arabistan'a ait olduğu belirtildi. 

Muhaliflere yapılan bir baskında ele geçirildiği iddia edilen silah ve mühimmat arasına gelişmiş makineli tüfekler, lav silahları, çok sayıda TNT kalıbı, el bombaları ve çelik yelekler bulunuyor. 

IŞİD'in Türkçe bilen elemanları tarafından da paylaşılan görüntülerde militanlar ganimet adını verdikleri çeşitli silah, mühimmat ve teçhizatla görüntüleniyor.  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.