Ankaralı Namık intihar etti

Ankaralı Namık intihar mı etti? Namık Uğurlu'nun eşi yaşananları anlattı. Eşi, 'Ankaralı Namık intihar etti' dedi.

Ankaralı Namık intihar etti
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Dün gece oturduğu evin balkonundan atlayarak yaşamına son veren Ankaralı Namık ile ilgili soruşturma devam ediyor. 39 yaşındaki Namık Uğurlu'nun bir süredir maddi sıkıntı çektiği belirtilirken eşi de polise verdiği ifade de intiharı doğruladı.

Eşi, kayınvalidesi ve çocuklarıyla yaşadığı Keçiören'deki dairesininin balkonundan atlayarak yaşamına son veren Ankaralı Namık'ın bir süredir psikolojik sorunlarla boğuştuğu ifade ediliyor. Olay gecesi eve gelen eşinin kendimi iyi hissetmiyorum diyerek balkona geçtiğini söyleyen Ankaralı Namık'ın eşi, çocuklarla ilgilenirken olayın yaşandığını söyledi.

Keçiören Şenyuva Mahallesi Seyhan Caddesi 15/C blokta saat 21.30'da gerçekleşen intihar vakasıyla ilgili bölgeye sevk edilen olay yeri inceleme ekipleri intihar haricinde bir kanıt bulamazken tanıkların ifadelerinin alınma işlemi devam ediyor. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.