HSYK'dan ihraç edilen 45 hakim ve savcının isim listesi

HSYK tarafından, FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında 45 hakim ve savcı daha meslekten ihraç edildi. Meslekten ihraç edilen hakim ve savcıların isimleri 4 Nisan 2017 tarihli Resmi Gazete'de yayımlandı.

HSYK'dan ihraç edilen 45 hakim ve savcının isim listesi
04 Nisan 2017 Salı 12:35

HSYK, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 45 hakim ve savcıyı daha meslekten ihraç etti. HSYK’da FETÖ davasındaki sanıklar için tahliye kararı veren hakimler açığa alındı.

HSYK tarafından, FETÖ'nün medya yapılanması kapsamında 26'sı tutuklu 29 sanığın yargılandığı davada, 21 tutuklu sanığın tahliye edilmesine karar veren İstanbul 25. Ağır Ceza Mahkemesi heyeti ile duruşma savcısı geçici olarak görevden uzaklaştırıldı.

HSYK meslekten ihraç edilen 45 hakim ve savcının isimleri Resmi Gazete'de açıklandı. Aşağıdaki bağlantıdan, ihraç edilen hakim ve savcıların isim listesine ulaşabilirsiniz. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.