Korkulan oluyor: Ölü sayısı 97'ye yükseldi

Ankara’dan gelen sondakika haberine göre ölü sayısı 97'ye yaralı sayısı ise 186’ya yükseldi. Yaralıların 28’i halen yoğun bakımında bulunurken 18’i ameliyata alındı. HDP'nin açıkladığı rakamlara göre ise ölü sayısı 128!

Korkulan oluyor: Ölü sayısı 97'ye yükseldi
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Ankara’dan gelen sondakika haberine göre ölü sayısı 97’ye yaralı sayısı ise 186’ya yükseldi. Yaralıların 28’i halen yoğun bakımında bulunurken 18’i ameliyata alındı.

Sabah saat 10:04’te meydana gelen 10 saniye aralıklı iki patlama insanlar tam da kortej yürüyüşüne başlamadan meydana geldi. İnsanların yoğun olduğu bölgede meydana gelen patlamanın ardından ortalık kan gölüne dönerken halk yaralılara yardım için seferber oldu.

Bölgede halk ile polis arasında zaman zaman gerginlikler yaşanıyor. Patlamanın ardından da ne yapacağını şaşıran öfkeli halk polis araçlarına saldırdı. Aralarında provokatörlerinde bulunduğu halkımızı sağduyulu ve birlik olmaya davet ediyoruz.

Twitter üzerinden bir hesaptan yapılan bombalı haber olabileceği yazısı emniyeti harekete geçirdi. Twitter’da takip altına alındı.

Sultanbet rgb(191, 206, 228); font-size: 15.36px; font-weight: bold; display: block; margin: 10px; padding: 10px; vertical-align: middle; background-color: rgb(218, 230, 246);" target="_blank" title="Ankara'daki patlamaya ilişkin 5 savcı görevlendirildi">Patlamanın ilk görüntüleri ortaya çıktı. TIKLA iZLE

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.