Van'da eğitime kar engeli

Özellikle Doğu Anadolu'da etkili olan kar yağışı nedeniyle bazı illerimizde eğitime ara verildi.

Van'da eğitime kar engeli
15 Ocak 2016 Cuma 12:54

Varto Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamada, merkez ve köylerde devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için eğitime bugün ara verildiği belirtildi.

Açıklamada, ayrıca kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan engelli ve hamile personelin de idari izinli sayılacağı bildirildi.

Van'da kar tatili

Van'da etkili olan kar yağışı nedeniyle, merkez ile İpekyolu, Edremit ve Tuşba ilçelerinde eğitime bir gün süreyle ara verildi. Valilikten yapılan açıklamada, İl Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla merkez ile İpekyolu, Edremit ve Tuşba ilçelerinde tüm okulların, yoğun kar yağışı nedeniyle bugün okulların tatil edildiği bildirildi.

Vallik tarafından  yapılan açıklamada;

Diğer ilçelerde ki kar tatiline kaymakamlıklarca karar verileceğini, "Son meteorolojik tahminler ve alınan veriler çerçevesinde, ilde yoğun kar yağışı ve hava sıcaklığındaki düşüşün devam edecek olması ve oluşabilecek buzlanma nedeniyle kamu kurum ve kuruluşlarında görevli personelden, hamile olanlar ile engelli personelin, 15 Ocak 2016 Cuma günü idari izinli sayılmaları Valiliğimizce uygun görülmüştür" ifadeleri yer aldı.


Etiketler; #kar tatili
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.