Kızılay bugün trafiğe kapalı mı? 15 Mart 2016 Kızılay'da trafik durumu ne?

Ankara Kızılay'da yaşanan bombalı saldırının ardından Ankara Valiliği yaptığı bir açıklamada 14 Mart 2016 Pazartesi günü Kızılay'ın trafiğe kapalı olacağını bildirdi. Pazartesi günü Kızılay'da yapılan temizlik faaliyelerinin ardından Kızılay trafiğe açıldı mı yoksa 15 Mart Salı bugün de Kızılay trafiğe kapalı mı? Kızılay'a araç girişi yasak mı? Kızılay'da hangi yollar kapalı?

Kızılay bugün trafiğe kapalı mı? 15 Mart 2016 Kızılay'da trafik durumu ne?
15 Mart 2016 Salı 08:53

Ankara Kızılay Güvenpark önünde 13 Mart 2016 Pazar akşamı gerçekleşen hain bombalı saldırının akabinde Ankara Valiliği olayla ilgili geniş güvenlik önlemleri almış ve Kızılay'a ççıkan bütün yolları trafiğe kapatmıştı. 14 Mart Pazartesi gün boyu trafiğe kapalı olan Kızılay bugün de kapalı mı? 15 Mart Salı Kızılay kapalı mı?

Ankara Valiliği 14 Mart Pazartesi günü Kızılay'ın yaya ve araç trafiğine kapatıldığını duyurmuştu ancak 15 Mart Salı günü için Valilik herhangi bir açıklama yapmadı. 


Kızılay'da 13 Mart Pazar akşamı gerçekleştirilen terör saldırısının ardından ulaşıma kapatılan Atatürk Bulvarı araç trafiğine yeniden açıldı. 

Ankara Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin, çift yönlü araç ve yaya trafiğe kapatılan Atatürk Bulvarı Meşrutiyet Caddesi kesişimi ile Sıhhiye Kavşağı arasında kalan kısımda patlamanın izlerini silmek için başlattığı çalışmalar tamamlandı.  Çalışmaların tamamlanması üzerine Atatürk Bulvarı'nın Sıhhiye'den Kızılay Meydanı'na kadar olan bölüm saat 03.05'ten, saldırının düzenlendiği Güven Park'ın önü de 04.25'ten itibaren araç trafiğine açıldı. 

Yolun açılmasının ardından saldırının düzenlendiği yerdeki durakların yenilendiği ve yolların kısmen asfaltlandığı görüldü. 

Ancak patlamanın yapıldığı yer henüz yaya trafiğine açılmadı.

İŞTE ANKARA'DA 14 MART PAZARTESİ TRAFİĞE KAPALI OLAN YOLLAR


Ankara patlamasının olduğu Güvenpark önüne çıkan tüm yollar kapalı. Güvenpark'a Sıhhiye yönünden gelen Atatürk Bulvarı, Bakanlıklar yönünden gelen Atatürk Bulvarı, Cebeci Kolej tarafından gelen Ziya Gökalp Caddesi ile Maltepe tarafından gelen GMK (Gazi Mustafa Kemal) Bulvarı ve diğer ara sokaklar çift taraflı olarak trafiğe kapatıldı.

ANKARA PATLAMA NOKTASI

Ankara Valiliğinin 15 Mart Salı günü Kızılay'ın kapalı olup olmaması ile ilgili henüz bir açıklaması yok. Ankara Valiliği açıklama yaptığınd buraya ekleyeceğiz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.