İşçileri taşıyan minibüs devrildi: 11 yaralı

İşçileri taşıyan minibüs karşı şeride geçerek devrildi. Minibüsün devrilmesi ile meydana gelen kazada 11 kişinin yaralandığı bildirildi. Şoförün alkollü olduğu belirlendi.

İşçileri taşıyan minibüs devrildi: 11 yaralı
28 Mart 2017 Salı 07:43

Manisa'nın Manisa-Turgutlu karayolunda H.H.Ç. yönetimindeki 45 J 1268 plakalı minibüs karşı şeride geçerek devrildi. Miniüsün devrimesi ile meydana gelen kazada şoför H.H.Ç, Halit Göllü, Berna Boztaş, Barış Öner, Alev Yılmaz, Feyzullah Göktaş, Uğur Şahin, Halil Aksoy, Sinan Kurt, Cem Akpınar ve Halil Yüksel  yaralandı. Olay yerine çok sayıda ambulansın sevki yapıldı. 

Yaralanan işçiler ambulanslarla Turgutlu Devlet Hastanesi ve ilçedeki özel bir hastaneye kaldırıldı. Şoförün hastanedeki muayenede 0,62 promil alkollü çıktığı öğrenildi.

Minibüsteki yolcuların fabrika işçileri olduğu bildirildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.