Diyarbakır'da yollar çöpten geçilmiyor

Diyarbakır'ın Merkez Bağlar, Yenişehir ve Kayapınar ilçelerindeki DBP belediyesi temizlik hizmetini yerine getirmiyor. İlçelerde çöpler 3 gündür toplanmıyor.

Diyarbakır'da yollar çöpten geçilmiyor
16 Aralık 2015 Çarşamba 18:45

Diyarbakır'ın merkez ilçelerinde 3 gündür çöpler toplanmıyor. Sur'daki sokapa çıkma yasağı ve bölgedeki operasyonlara karşı eylem çağrısında bulunan HDP ve DBP ye ait belediyeler merkez ilçelerde 3 gündür çöpleri toplamıyor.

Diyarbakır'ın Merkez Bağlar, Yenişehir ve Kayapınar ilçelerindeki çöpler 3 gündür toplanmıyor. Belediye hizmetlerinin gerçekleşmediği merkez ilçelerde, vatandaşlar sokaklarda yürümekte zorluk çekiyor. 3 gündür toplanmayan çöpler nedeniyle ilçelerde hem görüntü kirliliği hemde çöp kokusunun yoğun olması vatandaşları güç duruma sokuyor. DBP'li belediyeler temizlik hizmetini yerine getirmezken vatandaşlar sağlığı olumsuz etkileyen bu duruma tepki gösterdi.


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.