Deniz zabıtaları göreve başladı

İzmir'de deniz zabıtaları göreve başladı. Menderes'te geçen yıl oluşturulan deniz zabıtası ekibi, geçen bir yılda boğulmaların önlenmesi, deniz kirliliğiyle mücadele ve kaçak göçmenler konularında önemli görevleri yerine getirdi.

Deniz zabıtaları göreve başladı
13 Temmuz 2016 Çarşamba 13:55

Deniz zabıtaları İzmir'de göreve başladı.İzmir'in Menderes ilçesinde geçen yıl oluşturulan deniz zabıtası ekibi, geçen bir yılda boğulmaların önlenmesi, deniz kirliliğiyle mücadele ve kaçak göçmenler konularında önemli görevler üstlendi.

Ahmetbeyli, Özdere, Gümüldür gibi denize kıyısı olan mahallelerde vatandaşların güvenle denize girmesini sağlamak ve kirliliği önlemek için kurulan ekip, her gün Özdere'deki limandan tekneleriyle açılarak sahil bandında devriye geziyor.

İzmir'in 43 kilometrelik sahil bandına sahip Menderes ilçesinde geçen yıl oluşturulan deniz zabıtası ekibi, bugüne kadar boğulmaların önlenmesi, kaçak göçmenler ve deniz kirliliğiyle mücadelede önemli görevlerde boy gösterdi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.