Ankara'da çatışma çıktı

Bugün yaşanan silahlı çatışmada polis ekiplerine ateş açıldığı bildirildi.

Ankara'da çatışma çıktı
01 Şubat 2016 Pazartesi 18:18

Altındağ’da meydana gelen olayda plakası belirlenen araçlardan biri çalıntı minibüsü incelemeye gelen polis ekiplerine ateş açtı.

Saldırıya uğrayan polisler yara almadan olaydan kurtulurken şahısların ise yaya olarak olay yerinden kaçtığı bildirildi. Çok sayıda asayişin hızlı bir şekilde bölgeye gelmesiyle birlikte güvenlik şeridi oluşturuldu. Sokağın her iki tarafını trafiğe kapatan ekipler 6 adet boş mermi kovanı tespit etti.

Yunus ekiplerinin farklı bir bölgede yapmış olduğu dur ihtarına uymayan ve plakası da belirlenmiş olan araç farklı bir otomobil ile kaçmış ve polis ekiplerinin araştırma yaptığı 120.soğaka girmişti. Daha sonra ise polislere silahlı saldırı düzenleyerek olay yerinden yaya olarak kaçtıkları bildiriliyor. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ankaralı - 8 yıl önce
Polislerimize geçmiş olsun