Ankara'da yaşanan cinnet olayında yeni bir detay!

Ankara'nın Etlik Aşağıeğlence Mahallesinde bir baba cinnet geçirerek eşi ve 2 çocuğunu öldürdükten sonra kendi canına kıymıştı. Yaşanan bu olay ile ilgili yeni bir detay ortaya çıktı.

Ankara'da yaşanan cinnet olayında yeni bir detay!
26 Ocak 2016 Salı 22:33

Dün akşam saatlerinde Ankara'nın Etlik Aşağıeğlence Mahallesi Azık Sokakta bir baba cinnet geçirip eşi ve çocuklarına kurşun yağdırmıştı. Yaşanan kan donduran olay ile ilgili yeni bir detay ortaya çıktı. Babasının yağdırdığı kurşunlarla yaralanan kızlardan birisi erkek arkadaşına,  "Ölüyorum ben hakkını helal et, babam vurdu bizi" mesajını gönderdi. 

Adana'da yaşayan genç adam, kız arkadaşından gelen mesajı gördüğü an hemen Ankara'ya geldi. Kız arkadaşının evinin önüne gelen genç adan burada bekleyen gazetecilerden acı haberi aldı. Cinnet geçiren babası tarafından vurulan kız arkadaşının kaldırıldığı hastaneye koşan genç adam, sinir krizi geçirdi. Babası tarafından vurulan genç kız şimdi hayat mücadelesi veriyor.

Ankara'nın Etlik Aşağıeğlence Mahallesinde kızının taciz edildiğini öğrenen baba Ahmet Canal cinnet geçirmiş, eşi Penbe Canal,  2 çocuğu Cihat ve Aliye Canal'ı öldürüp kendisi de göğsüne ateş ederek intihar etmişti. Yaşanan korkunç olayda diğer 2 kız kardeşler Satı ve Hamidiye Canal yaralanmıştı.

Yaşanan dehşet verici olay sonrası intihar eden Ahmet Canal ve öldürdüğü eşi Penbe Canal, cocukları Cihat ve Aliye Canal, Karşıyaka'da  ikindi namazı sonrasında kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi. 




Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.