Ankara'da cinnet: 4 ölü, 2 yaralı

Ankara'da cinnet geçiren baba, eşini, bir kızını ve oğlunu öldürdükten sonra intihar ederek canına kıydı.

Ankara'da cinnet: 4 ölü, 2 yaralı
26 Ocak 2016 Salı 00:30

Ankara geceye cinnet haberi ile girdi. Etlik Aşağı Eğlence Mahallesi'nde yaşayan 51 yaşındaki Ahmet C. akşam saatlerinde 3 kızından birisinin 2013 yılında tacize uğradığını ve bunun kendisinden saklandığını öğrendi. Durumu öğrenen baba eşi Penbe C., kızı Aliye, Satı, Hamide ve oğlu Cihat C. ile tartışmaya başladı. 

Gözü dönen öfkeli adam evde bulunan herkese kurşun yağdırdı. Eşi Penbe C., oğlu Cihat ve kızı Aliye C. olay yerinde hayatını kaybederken, yaralanan Satı C. ve Hamide C. hemen GATA ve Dışkapı Hastanelerine kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan 2 kardeşten Hamide C'nin durumunun ağır olduğu belirtiliyor.

Tüm ailesine kurşun yağdıran 51 yaşındaki Ahmet C. tabancasıyla göğsüne ateş ederek intihar etti.  Polis ekipleri olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.



Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
irfan - 8 yıl önce
Bu nasıl bir vicdan. Bu nasıl bir cinnet izahı zor koru yarab
Avatar
Mükramin - 8 yıl önce
Bu insanlar silahı bu kadar kolay nasıl buluyorlar anlamıyorum.
Avatar
Murtaza Ulubay - 8 yıl önce
İnsanımız ne hale geldi bir vatan diyerek ölüyor bir diğeri öz evladını vuruyor. Aklımıza mukayet ol Allahım