Aman dikkat - Bu yollar bir ay trafiğe kapalı

Üst yapı onarım çalışmaları nedeniyle bazı yollar bir ay boyunca kapatılacak. İşte o yolların isimleri...

Aman dikkat - Bu yollar bir ay trafiğe kapalı
18 Temmuz 2017 Salı 17:45

24 Temmuz'dan itibaren yapılacak olan üst yapı onarım çalışmaları nedeniyle bazı yollar bir ay ulaşıma kapalı kalacak.

Anadolu Otoyolu Ankara-İstanbul yönü Abant-Kaynaşlı kavşakları arası yol çalışması yapılacak. Konu ile ilgili açıklama yapan Bolu Valiliği, Anadolu Otoyolu'nda Kavşak Kolları ve Bağlantı Yollarında Üst Yapı İyileştirmesi ve Büyük Onarım Yapılması İşi kapsamında Abant-Kaynaşlı kavşakları arasının Ankara-İstanbul istikametinde üst yapı onarımı yapılacağı belirtildi.

Karayolları ekiplerinin söz konusu yol yapım çalışmasına 24 Temmuz'da başlayacağı bildirilen açıklamada, çalışmaların 24 Ağustos'ta bitirilmesinin planlandığı kaydedildi.

Bu tarihler arasında Ankara-İstanbul istikametindeki trafik akışının Abant Kavşağı'ndan D-100 devlet yoluna yönlendirileceği ve Kaynaşlı Kavşağı'ndan Anadolu Otoyolu'na tekrar katılımın sağlanacağı bildirildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.