Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final eşleşmeleri belli oldu

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final eşleşmeleri, Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) Riva'daki idari merkezinde bulunan Orhan Saka Salonu'nda gerçekleşen kura çekimi sonrası belli oldu.

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final eşleşmeleri belli oldu
03 Şubat 2016 Çarşamba 09:50

Milyonlarca izleyicisi olan Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final eşleşmeleri belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) Riva'daki idari merkezinde bulunan Orhan Saka Salonu'nda gerçekleşen kura çekimine, son 16 turu maçlarını kazanan, Akhisar Belediyespor, Beşiktaş, Çaykur Rizespor, Fenerbahçe ve  Galatasaray temsilcileri katıldı. Çeyrek finale yükselen diğer takım Amed Sportif Faaliyetler'in temsilcisi katılmadı. 

Gerçekleşen kura çekiminde çeyrek final eşleşmeleri şu şekilde;


Beşiktaş-Torku Konyaspor 

Amed Sportif Faaliyetler-Fenerbahçe 

Medipol Başakşehir-Çaykur Rizespor 

Akhisar Belediyespor-Galatasaray

Çeyrek finalde karşılaşacak takımlar çift maç eleme usulüne göre oynayacak. Müsabakalar  9,10,11 Şubat ve 1,2,3 Mart tarihlerinde gerçekleşecek. Yarı final mücadeleleri ise şu şekilde;

Medipol Başakşehir-Çaykur Rizespor ve Akhisar Belediyespor-Galatasaray eşleşmelerinin kazananları,

Beşiktaş-Torku Konyaspor ve Amed Sportif Faaliyetler-Fenerbahçe eşleşmelerinin kazananları,

Yarı final karşılaşmaları ise 19, 20, 21 Nisan ile 10, 11,12 Mayıs'ta oynanacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.