Hakan Şükür ve Arif Erdem'in ihraçları için açıklama

Fetullahçı Terör Örgütü ile bağlantısı olan ve disipline sevk edilen Hakan Şükür ve Arif Erdem için Galatasaray Kulübünün eski yöneticisi ve eski devlet bakanı Işın Çelebi, açıklama yaptı.

Hakan Şükür ve Arif Erdem'in ihraçları için açıklama
26 Mart 2017 Pazar 15:50

FETÖ ile bağlantılı olan Hakan Şükür ve Arif Erdem'in Galatasaray'dan ihraç edilmemesi ile ilgili Galatasaray Kulübünün eski yöneticisi ve eski devlet bakanı Işın Çelebi, açıklama yaptı. Kararı olumlu bulmadığını vurgulayan Çelebi,  "Sadece Arif Erdem ve Hakan Şükür'ün ihraçları reddedildi. Keşke bu isimlerin de ihracı kabul edilseydi ve bu tartışmalar olmasaydı." diye konuştu. 

İhraç kararın alaeyhine oy kullananların gerekçe olarak henüz bir mahkeme kararı olmamasını öne sürmesini değerlendiren Çelebi, "Bu durumda şimdi ihraçları yapılır, ileride masum oldukları ortaya çıkması durumunda hakları iade edilirdi. Şu anda bu konuda daha dengeli olmakta yarar vardı." şeklinde konuştu.

Terör örgütü ile bağlantılı olan 7 ismin daha olduğuna dikkat çeken Çelebi, yönetim kurulunu da şöyle eleştirdi:

"Yönetimin ve divan başkanının genel kurulu daha doğru yönetmesi gerekirdi. Böyle bir durumun yaşanabileceğini düşünüp ona göre hazırlıklı olması gerekirdi."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.