Gökhan Töre'nin yeni adresi belli oldu

Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Gökhan Töre'nin İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham United'a kiralandığı açıklandı.

Gökhan Töre'nin yeni adresi belli oldu
06 Temmuz 2016 Çarşamba 17:42

West Ham United'ın teknik direktörü Slaven Bilic sonunda muradına erdi. Eski oyuncusu Gökhan Töre'yi bir süredir isteyen Hırvat Teknik adamın dediği nihayet oldu. Beşiktaş, Gökhan Töre'yi West Ham United'a 1 yıllığına kiraladı.

Yaklaşık 2 aydır süren pazarlıklar sonrasında Wes Ham, Beşiktaş'tan Gökhan Töre'yi kiraladı. İngiliz ekibi, ilk olarak Gökhan'ı satın almak isterken, yüksek bonservis bedeli olduğundan kiralama yoluna gitti. Beşiktaş'ın Gökhan için 15 milyon euro istemesi sonrası kiralık formülünü devreye sokan West Ham, Beşiktaş'tan genç oyuncuyu 1 yıllığına kiraladı.

West Ham Gökhan Töre için, Beşiktaş'a bir yıllığına 3 milyon Euro para verdi. Töre'nin satın alma opsiyonunun da İngiliz kulübünde olduğu bildirildi.

Beşiktaş, 24 yaşındaki Gökhan Töre'yi 2013 yılında Rubin Kazan'dan kiralamış, daha sonra 4 milyon 250 bin Euro'ya satın almıştı. Gökhan, geçtiğimiz sezon siyah beyazlı takımda 35 resmi maç oynadı; 9 gol attı, 2 asist yaptı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.