Galatasaray Odeabank Strasbourg ULEB Avrupa Kupası Finali karşılaşması

Galatasaray Odeabank Strasburg ile şampiyonluk maçına çıkıyor. ULEB Avrupa Kupası Finali maçında Fransız ekibi Strasbourg ile karşılaşacak Galatasaray'da son durum ne? Galatasaray Odeabank Strasbourg maçı hangi kanaldan yayınlanacak? Eurocup finali saat kaçta yayınlanacak? Detaylar haberimizde

Galatasaray Odeabank Strasbourg ULEB Avrupa Kupası Finali karşılaşması
26 Nisan 2016 Salı 11:14

ULEB Avrupa Kupası finalinde Galatasaray Odeabank Erkek Basketbol Takımı Şampiyonluk maçına çıkıyor. Geçtiğimiz hafta Fransa deplasmanında Strasbourg ile parkeye çıkan Galatasaray, Eurocup finali rövanşında Abdi İpekçi'de kupayı almayı hedefliyor.

Galatasaray Odeabank Strasbourg maçı ne zaman saat kaçta?

27 Nisan Çarşamba günü İstanbul Abdi İpekçi Spor Salonu'nda sahaya çıkacak olan Galatasaray Odeabank'ta hedef Strasbourg'u yenerek Eurocup kupasını taraftarının önünde kaldırmak. Abdi İpekçi Salonu'nda yapılacak maç saat 20.00'de başlayacak.

Galatasaray Odeabank Strasbourg karşılaşması hangi kanaldan yayınlanacak?

Yarın akşam oynanacak dev karşılaşma NTVSpor'dan naklen yayınlanacak

Galatasaray Odeabank  Strasbourg ile ilk maçını geçtiğimiz hafta Fransa'da oynadı. Maça iyi başlayan temsilcimiz, son periyoda kadar önde götürdüğü karşılaşmada 4 üncü periyotta yediği sayılar nedeniyle 66-62 yenilerek, şampiyonluğu İstanbul'a bıraktı. Galatasaray İstanbul'da Strasbourg'u en az 5 puan farkla yenmesi halinde şampiyonluğa uzanan taraf olacak.

Galatasaray Strasbourg takımını yenip şampiyonluğa uzandığı taktirde gelecek sezon THY Avrupa Ligi'ne direkt katılım hakkı elde edecek. SArı Kırmızılı ekip Abdi İpekçi Spor Salonu'nda rakiplerini büyük baskı altına alarak, darmadağın ediyor. Yarın oynanacak karşılaşmada Abdi İpekçi Spor Salonu'nun tamamen dolu olması bekleniyor

Galatasaray ULEB Avrupa Kupası'nda çıktığı 23 maçta, 14 galibiyet, 9 yenilgiyle finale geldi. Galatasaray'ın özellikle kendi sahasında aldığı farklı galibiyetler dikkat çekiyor. 

Gözler McCollum'da olacak

Galatasaray'ın en önemli oyuncularından biri olan Errick McCollum iç saha maçlarında ayrı bir performans sergiliyor. Ergin Ataman için ayrı bir önem taşıyan bu karşılaşmada şüphesiz gözler Errick McCollum üzerinde olacak. En değerli oyuncu seçilen McCollum, maç başına 18,7 sayı ortalamasıyla oynuyor. Şüphesiz Strasbourg'un önlem alacağı yıldız oyuncu yarın akşam nasıl bir performans sergileyecek. 

ULEB Avrupa Kupası'nda rakip potalara bıraktığı 345 sayıyla bu alanda zirvede yer alan ve final maçları öncesi organizasyonun en değerli oyuncusu (MVP) seçilen Errick McCollum, yarınki maçta Galatasaray Odeabank'ın önemli kozu olacak.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.