Galatasaray Mersin'de üç puan peşinde

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Galatasaray deplasmanda Mersin İdman Yurdu ile karşılaşacak. Son 6 deplasman maçında galip gelemeyen sarı kırmızılı ekip 3 puan alarak bu şansozşığa son vermek istiyor.

Galatasaray Mersin'de üç puan peşinde
13 Şubat 2016 Cumartesi 09:23

 Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında deplasmanda Mersin İdman Yurdu ile karşılaşacak olan Galatasaray, 3 puan alıp galibiyet hasretini dindirmek istiyor. Son 6 dış saha maçında galip gelemeyen Mustafa Denizli'nin öğrencileri  bu şansızlığı kırmak istiyor.

Sarı Kırmızılı ekip Mersin İdman Yurdu maçı öncesi son hazırlıklarını dün sabah gerçekleştirdi. Uçakla Adana'ya geçen Galatasaray kafilesi, daha sonrasında otobüsle maçın oynanacağı Mersin'e gitti. Hafta içi UEFA Avrupa Ligi'nde Lazio ile karşılaşacak olan Galatasaray bu maç öncesi 3 puan alarak moral depolamak istiyor. Şampiyonluk şansı matematiksel olarak devam etsede yarıştan kopan sarı kırmızılı ekip Avrupa kupalarına kalmak için ter döküyor. 

Mersin stadında saat 19.00'ta başlayacak maçı hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. İki takımın teknik direktörünün sahaya süreceği muhtemel 11'leri ise şöyle;

MERSİN İDMAN YURDU: Muammer, Mitrovic, Mehmet Taş, Sadiku, Pedriel, Nurallah, Serkan Balcı, Eren Tozlu, Vederson, Nakoulma, Tita

GALATASARAY: Muslera, Linnes, Chedjou, Hakan, Carole, Donk, Selçuk, Olcan, Sneijder, Podolski, Umut




Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.