Galatasaray Gençlerbirliği deplasmanına çıkıyor. Galatasaray muhtemel 11 - Galatasaray'da son durum

Galatasaray ligin 25. haftasında Gençlerbirliği ile Ankara'da karşı karşıya geliyor. Son zamanlarda alınan kötü sonuçlar taraftarı memnun etmiyor. Peki Galatasaray Gençlerbirliği karşısında nasıl bir kadroyla sahaya çıkacak. Gençlerbirliği Galatasaray muhtemel 11'ler - Galatasaray'da son durum - Gençlerbirliği Galatasaray maçı saat kaçta, ne zaman ve hangi kanalda? Detaylar haberimizde.

Galatasaray Gençlerbirliği deplasmanına çıkıyor. Galatasaray muhtemel 11 - Galatasaray'da son durum
12 Mart 2016 Cumartesi 23:17

 Ligde ard arda alınan kötü sonuçlar sonrası üçüncülük şansını zora sokan Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Gençlerbirliği ile karşılaşıyor. Bugün Ankara'ya gelen Sarı-Kırmızılı ekip Esenboğa Havalimanı'nda az sayıda taraftar tarafından karşılandı. Ankara'ya 3 puan almak için gelen Galatasaray Gençlerbirliği karşısında güzel bir oyun sergileyip taraftarın kızgınlığını almak hem de Konyaspor ile arasındaki puan farkının açıkmasına engel olmak istiyor.

Galatasaray'da sakatlıkları bulunan Wesley Sneijder, Hakan Balta, Sinan Gümüş ve Sabri Sarıoğlu maç kadrosuna alınmazken, Sneijder ve Hakan Balta'nın İstanbul'da kaldığı bildirildi. Sakatlığı geçen Lionel Carole ise kadroda yer almadı.

Spor Toto Süper Lig 25. Hafta karşılaşmasında deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak Galatasaray'ın maç kafilesi şu şekilde;


Fernando Muslera, Bilal Kısa, Yasin Öztekin, Selçuk İnan, Umut Bulut, Lukas Podolski, Jose Rodriguez, Ryan Donk, Aurelien Chedjou, Semih Kaya, Martin Linnes, Koray Günter, Olcan Adın, Volkan Pala, Tarık Çamdal, Emre Çolak, Jason Denayer, Eray İşcan, Cenk Gönen.

Ankara 19 Mayıs Stadyumu'nda TSİ ile 16.00'da başlayacak karşılaşmayı Hüseyin Göçek yönetecek.
 
Galatasaray Gençlerbirliği deplasmanında sahaya şu 11 ile çıkması bekleniyor.

GALATASARAY: Fernando Muslera, Olcan Adın, Aurelien Chedjou, Jason Dnayer, Martin Linnes, Ryan Donk, Bilal Kısa, Selçuk İnan, Yasin Öztekin, Sabri Sarıoğlu, Lukas Podolski

Galatasaray deplasmanda galibiyeti unuttu

Ligde bu sezon kötü bir görüntü çizen Galatasaray son 8 deplasman maçında galibiyet yüzü göremedi.  Ligde son deplasman galibiyetini 7. haftada Medipol Başakşehir'i 2-0 yenerek elde eden Galatasaray takım, ardından Fenerbahçe (1-1), Çaykur Rizespor (3-4), Kasımpaşa (2-2), Beşiktaş (1-2), Kayserispor (1-1), Osmanlıspor (2-3), Mersin İdmanyurdu (1-2) ve Gaziantepspor'a (0-2) üstünlük sağlayamadı.

Son 8 deplasman müsabakasında 5 yenilgi ve 3 beraberlik alarak kötü bir seriye imza atan Galatasaray, Gençlerbirliği karşısında bu durumu yok etmek ve 3 puanı almak istiyor.

Orhan Atik son maçına çıkacak

Mustafa Denizli'nin istifası sonrası A takım teknik direktörlüğünü yapan Orhan Atik, Galatasaray'ın başındaki son maçına çıkacak.  Orhan Atik, UEFA Elit A Lisansı sahibi olduğu ancak Pro Lisans'ı olmadığı için talimatlar gereği Süper Lig'de 15 gün takımın başında görev yapabiliyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.