Galatasaray Fenerbahçe derbisi güzdüz mü oynanacak ?

Galatasaray ve Fenerbahçe derbisinin oynanmasına 12 gün kala dev derbinin 13 Nisan 2016 Çarşamba "gündüz mü oynanacak?" haberi birçok tartışmayı da beraberinde getirdi. Peki Galatasaray Fenerbahçe derbisi gündüz saatlerinde mi oynanacak?

Galatasaray Fenerbahçe derbisi güzdüz mü oynanacak ?
01 Nisan 2016 Cuma 09:22

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında oynanması gereken Galatasaray Fenerbahçe karşılaşması güvenlik nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmişti. Türkiye Futbol Federasyonu'nun maçın oynanma tarihiyle ilgili iki kulüp yönetiminin anlaştığı bir tarihte maçın oynanacağını belirtmesinden sonra TFF, maçın 13 Nisan tarihinde oynanmasına karar verdi. 

13 Nisan 2016 Çarşamba günü oynanacak dev derbinin oynanma saati hakkında birçok haberler ortaya çıkıyor. Maçın hani gün oynanacağının belirlenmesinden sonra hangi saatte oynanacak sorusu yeni bir tartışma yaratırken, henüz maçın oynanma saatiyle ilgili resmi bir açıklama yapılmadı. 



Konu ile ilgili şok bir iddia ise gündeme bomba gibi düştü. Galatasaray Fenerbaheçe derbisinin gündüz saatlerinde oynanacağı haberi birçok tartışmayı da beraberinde getirdi. Şöyle ki İl Güvenlik Kurulu'nun güvenlik sebebiyle derbinin gündüz vaktinde oynanması seçeneğini düşündüğü ancak henüz böyle bir kararın alınmadığı bildiriliyor. 



Hafta ortasında oynanacak dev derbinin oynanma saati önümüzdeki günlerde belli olacak. Ancak gündüz saatlerinde oynanacak olursa taraftar anlamında Galatasaray'ın sıkıntı yaşayacağı aşikar bir konu. Çünkü mesai saatlerinde oynanırsa çalışanların ve okulda olan öğrencilerin dev derbiye gelmesi çok zor bir ihtimal olarak gözüküyor. 


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim - 8 yıl önce
Şampiyon Beşiktaş.