Fenerbahçe-Galatasaray maçının hakemi kim olacak

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında oynanacak Fenerbahçe - Galatasaray derbisini kim yönetecek? Fenerbahçe–Galatasaray derbisine MHK tarafından atacak hakemin kim olacağı merak konusu. Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin hakemi kim?

Fenerbahçe-Galatasaray maçının hakemi kim olacak
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Fenerbahçen'nin stadında oynanacak Fenerbahçe - Galatasaray derbisini kim yönetecek.Gelen duyumların ise maçın hakeminin Ali Palabıyık veya Fırat Aydınus olduğu yönünde.

İddaaların ilki bu zorlu maçta Fırat Aydınus'un görev alması. Tecrübeli hakem Aydınus 6 kez Fenerbahçe Galatasaray arasında oynanan maçı yönetmişti. Yönettiği maçlarda Galatasaray'ın tek galibiyeti, Fenerbahçe'nin ise 3 galibiyeti bulunuyor.

Bir diğer iddaa ise MHK'nın Ali Palabıyık'ı zorlu maç için görevlendireceği yönünde. sezon başından bu yana iyi performans gösteren FIFA kokartlı genç hakeme bu görevin verileceği iddalar arasında.

MHK'nın, ilk 7 haftada hakem hatalarının fazla olması nedeniyle sezona iyi bir performans göstererek giren FIFA kokartlı Ankara Bölgesi hakemlerinden Ali Palabıyık'a zorlu derbide görev vereceği öğrenildi. 

25 Ekim Pazar günü saat 19.00'da Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanacak zorlu maçın hakemininde kim olacağı birçok kişi tarafından merak konusu oldu. MHK'nın en kısa zamanda derbi hakeminin kimin yöneteceğini açıklaması bekleniyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.