Bruma Galatasaray'da kalıyor mu? Reinkerink'ten Bruma raporu

Yeni sezona hız kesmeden hazırlık yapan Galatasaray'da Bruma bulmacası hala çözülemedi. Her fırsatta takımdan ayrılmak istediğini ifade eden Bruma'yı Galatasaray, takımda tutmak için çaba sarfediyor. Bruma'nın ayrılmak istediği ve performansı ile ilgili Galatasaray Teknik Direktörü Reinkerink'ten önemli bir rapor geldi.

Bruma Galatasaray'da kalıyor mu? Reinkerink'ten Bruma raporu
26 Temmuz 2016 Salı 09:25

Geçtiğimiz sezon İspanya'da kiralık oynayan ve dikkat çeken Portekizli Bruma, hazırlık maçlarında attığı gollerle de teknik ekibin gözüne girmeyi başardı. Bu sezon maddi anlamda zorluk çeken Galatasaray, Bruma'ya gelen talepleri iyi değerlendirmek istiyor. Türkiye'ye yaşanan son olaylar sonrasında yabancı futbolcuların ülkeden ayrılmak istemesine Bruma'dan da talep geliyor iddialrı yer alıyor. Yönetim iyi bir teklif gelmesi halinde Bruma'yı gönderebilecekleri sinyalini veriyor. Konu ile ilgili Galatasaray hocası Reinkerink'de açıklama yaptı. 


Yönetimde bulunan idarecilerin; "Bruma’ya teklifler geliyor. Siz ne düşünüyorsunuz, kalmalı mı, gitmeli mi?" diye sorduğu Riekerink, şu cevabı verdi: "Bruma olağanüstü yetenekli bir oyuncu. Genç, dinamik, oyunu iyi okuyor, süratli ve her zaman oyunun kaderini değiştirecek meziyetlere sahip. Galatasaray’a büyük katkıları olacaktır..." dedi.

Önemli olan Galatasaray

Bruma'yı takımda görmek istediğini ifade eden Reinkerink, şartların olması dahilinde bunun gerçekleşeceğini dile getirdi. Reinkerink, "Yeni sezonda onun kesinlikle kalmasından yanayım çünkü bize güç katacaktır. Fakat kulübün şartlarını da düşünmek gerekiyor. Tekliflerin olduğunu biliyorum ama önemli olan sizin kararınız. Çok iyi bir teklif, kulübün menfaatine olursa Bruma’ya yol verebilirim. Önemli olan Galatasaray..." dedi.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.