Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi final sınav sonuçları mağduriyet yaratır mı?

Atatürk Üniversitesi AÖL final sınav sonuçlarının açıklanmaması öğrencileri tedirgin etmektedir. Peki ATA aöf sınav sonuçlarının açıklanmasının gecikmesi öğrencileri mağdur eder mi?

Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi final sınav sonuçları mağduriyet yaratır mı?
01 Şubat 2016 Pazartesi 15:04

 Atatürk Üniversitesi açık öğretim fakültesi final sınavları 16 17 Ocak tarihinde gerçekleşmiş ancak henüz sonuçlar açıklanmamıştır. Sonuçların açıklanmasının gecikmesi aöf öğrencilerinin mağdur olmasına sebep olmaktadır. 

21 22 Şubat tarihlerinde gerçekleşecek açık öğretim sınavı bütünlemeleri sebebiyle öğrenciler sınav sonuçlarının bir an evvel açıklanmasını ve derslerden kalanların bütünleme sınavlarına çalışacak zamanlarının olmasını istemektedirler. 


Geçen sene aöf sınav sonuçlarının açıklanmasının bu kadar sarkmaması bu seneki aöf sınav sonuçlarının açıklanmasının gecikmesi bir tereddütü öğrencilerin aklına geliyor.

Atatürk Üniversitesi açık öğretim fakültesinde 140 bin öğrenci okuyor. 140 bin öğrenci 68 farklı sınav merkezinde sınava giriyor. 

Eskişehir Anadolu Üniversitesi'nden sonra en kapsamlı açık öğretim hizmetini veren Atatürk Üniversitesi'nin Sosyoloji, İşletme, Sosyal Hizmetler gibi bölümlerde hizmet verdiği biliniyor. 

Böylesi kaliteli hizmet veren Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi öğrencilerinin mağduriyet yaşamaması adına final sınav sonuçlarının bir an evvel açıklanması gerekiyor.

Atatürk Üniversitesi'nde okuyan değerli öğrencilerin mağduriyet konusunda yorumlarını bekliyoruz, çekinmeden yayımlıyoruz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
akın - 8 yıl önce
komediden başka birşey değil
Avatar
Aöf - 8 yıl önce
Dalga geçiyor üniversite öğrencileri ile
Avatar
Ayşe Kaya - 8 yıl önce
Ozaman bütünleme sınavını erteleyin
Avatar
Cnm - 8 yıl önce
Sacma sapan bir sistem sacma sapan bir Universite kayit yaptigima bin pismanim insanlari birakmak icin lelerinden geleni yapiyorlar
Avatar
aşk - 8 yıl önce
bu kadar büyük kapatasiteye sahip bir üniversitenin böyle ufak tefek sorunlarla insanları mağdur emesi hiç hoş bir durum değil. herşeyi bir köşeye bırakın ordaki çalışanların yönetimin kimsenin kimseden haberi yok herkes kendi kafasına göre bir yorum yapıyor