ATA AÖF final sınav sonuçları açıklandı mı? Atatürk Üniversitesi açık öğretim sınav sonuçları OBS sistemi

68 farklı sınav merkezinde hizmet veren ve 140 bin öğrencisi olan Atatürk Üniversitesi (ATA) sınav sonuçları açıklandı. ATA AÖF sınav sonuçları nasıl öğrenilir? Atatürk üniversitesi açık öğretim sınav sonuçlarını öğrenmek için haberimize bakabilirsiniz.

ATA AÖF final sınav sonuçları açıklandı mı? Atatürk Üniversitesi açık öğretim sınav sonuçları OBS sistemi
02 Şubat 2016 Salı 10:40

Türkiye'nin en büyük açık öğretim fakültesine sahip Anadolu Üniversitesi'nden sonra Erzurum Atatürk Üniversitesi de açık öğretim fakültesi açtı ve lisans, ön lisans bölümlerinde öğrencilere hizmet veriyor.

Yüzbinlerce öğrenci gelecek hayallerini gerçekleştirmek için açık öğretim fakültesine kaydoluyor ve bir yandan çalışıp bir yandan okumaya devam ediyor. Atatürk Üniversitesi de bu öğrencilerin hayallerini gerçekleştirmek için onlara bir fırsat sunuyor. 

YGS'den 140 barajını geçen lise mezunu öğrenciler Atatürk Üniversitesi'nin ve Anadolu Üniversitesi'nin AÖF bölümlerinden herhangi birini tercih edip okuyabiliyor. Her dönem vize ve final sınavlarına girerek sınıflarını geçip mezun olmaya çalışan öğrenciler sınav dönemi ve aöf sınav sonuçlarının açıklanacağı dönemlerde sonuçların açıklanmasını büyük bir heyecanla bekliyor. 

16 17 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilen ATA AÖF sınav sonuçları açıklandı. Açık öğretim sınav sonuçları açıklandı.

ATA AÖF SINAV SONUÇLARINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

ATA AÖF sınav sonuçları nasıl öğrenilir?

ata aöf sınav sonucu

Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi final dönemi sınav sonuçlarını ATA AÖF sayfasından öğrenebilirsiniz. ATA OBS sayfasından öğrenci T.C. kimlik numarası ve öğrenci şifresi ile sisteme giriş yapıp sınav sonucunu öğrenebilir. 

Şifresini unutan öğrenci cep telefonuna gelecek onay kodu ile yeni şifre alıp sisteme giriş yapabilir ve final sınav sonucunu öğrenebilir.






Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.