ÖĞ-DER 7. Kısa Film Senaryo Yarışması Sonuçlandı

Şuurlu Öğretmenler Derneği, ÖĞ-DER 7. Kısa Film Senaryo Yarışması’nın sonuçları açıklandı.

ÖĞ-DER 7. Kısa Film Senaryo Yarışması Sonuçlandı
06 Haziran 2018 Çarşamba 11:20

Dernek Genel Başkanı Hamdi SÜRÜCÜ yaptığı açıklamada ‘BAĞIMLILIKLA MÜCADELE’ temalı 7.Kısa Film Senaryo Yarışmasıyla uyuşturucudan sanal dünyaya spordaki fanatizmden sosyal medya bağımlılığına kadar bağımlılığın her türlüsüyle özellikle eğitim yoluyla mücadeleyi ele alacak senaryolar oluşturmayı ve senaryo yazarlarını desteklemeyi amaçladıkları yarışmada sona gelindiğini ve birbirinden değerli eserler arasında jürinin yaptığı puanlamaya göre derecelerin belli olduğunu belirtti.  

Arslan ATEŞ, İbrahim DEMİRKAN, Abdurrahman ÇAPAR, İdris ŞAHİN, Serdar KAYA ve Nizamettin Kars’tan oluşan jüri yarışmaya katılan 109 senaryoyu değerlendirdi. 

Para ödüllü yarışmada dereceye girenler şu isimler oldu;

Yarışmada birinciliği ‘BENDEKİ SİZ’ adlı eseriyle Denizli’den katılan AHMET CAN YILMAZ kazandı.

İkincilik ödülünü ise Ankara’dan katılan AYRI YOLLARDAN adlı eseriyle YASEMİN AYAYDIN kazandı. Üçüncülüğü ise ‘Genç’ adlı eseriyle İstanbul’dan katılan EYLÜL YILDIRIM kazandı.

Mansiyon ödüllerini ise Bursa’dan AYKUT TOPÇU ‘5-90’,Konya’dan katılan Esra Maltaş Çağıl ise ‘Çocuk Gözüyle’ adlı senaryolarıyla kazandılar.

Dereceye girenlerin ödülleri 09 Haziran 2018 Cumartesi günü Ankara’da düzenlenecek bir törenle sahiplerine takdim edilecek.
 


Etiketler; #öğder
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.